Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Arestēts pazīstamais UFC cīkstonis Niks Diazs

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arestēts pazīstamais UFC cīkstonis Niks Diazs
Niks Diazs
Foto: ufc.com

Kārtējās nepatikšanās iekūlies UFC rindas pārstāvošais bijušais organizācijas Strikeforce pusvidējā svara čempions Niks Diazs (26-9-0). Sportists ticis arestēts, apsūdzībās par transporta līdzekļa vadīšanu bez derīgas auto vadītāja apliecības un sēdēšanu pie stūres būdams alkohola reibumā.

Incidents noticis jau sestajā septembrī netālu no trīsdesmit vienu gadus vecā Nika Diaza dzimtās pilsētas Stoktonas (ASV). Sportists tika apturēts par satiksmes noteikuma pārkāpumu. Sarunas laikā ar likuma pārkāpēju policists konstatēja, ka Diazs ir alkohola reibumā.

UFC cīkstonis tika nogādāts policijas iecirknī, kur pret viņu tika celtas apsūdzības par transporta līdzekļa vadīšanu bez derīgas auto vadītāja apliecības, auto vadīšanu reibuma stāvoklī un par mēģinājumu iznīcināt lietiskos pierādījumus.

„Mēs ar Niku esam apsprieduši pret viņu celtās apsūdzības. Viņš ļoti pārdzīvo, ka pievīlis savus fanus, draugus un ģimeni. Niks vēlējās izmantot iespēju, lai pateiktos visiem tiem cilvēkiem, kuri nekavējoties bija gatavi atbalstīt viņu,” portālam foxsports.com stāstīja Diaza menedžeris Loids Pīrsons.

Priekš Nika Diaza šī nav pirmā apsūdzība par transportlīdzekļa vadīšanu reibuma stāvoklī. Pēdējo arestu par braukšanu dzērumā Diazs izcieta pērnā gada novembrī. Toreiz viņš tika apsūdzēts arī atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanā.

Šobrīd nav skaidrs vai Diaza jaunās nepatikšanas ar policiju kaut kādā veidā ietekmēs viņa gaidāmās cīņas ar bijušo UFC vidējā svara čempionu Andersonu Silvu likteni. Cīņa ar brazīliešu meistaru amerikāņu skandālistam ieplānota 2015. gada 31. janvārī.

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...