Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Kormjē un Džonsa revanša cīņa notiks jūlijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Oficiāli: Kormjē un Džonsa revanša cīņa notiks jūlijā
Džons Džonss (no kreisās) cīņā ar Danielu Kormjē
Foto: foxsports.com

Šodien UFC nākusi klajā ar lieliskām ziņām – 29. jūlijā cīņu šovā “UFC 214” notiks ilgi gaidītais revanša mačs starp pašreizējo UFC pussmagā svara (- 93 kg) čempionu amerikāni Danielu Kormjē (19-1) un viņa tautieti, bijušo šī titula īpašnieku, skandalozo Džonu Džonsu (22-1).

Šie sportisti pirmo reizi cīņu būrī savā starpā tikās 2015. gadā, laikā, kad Džons Džonss vēl bija UFC čempiona statusā, bet Daniels Kormjē bija tikai titula pretendents. Toreiz Džonss uzvarēja, saglabājot čempiona troni, taču drīz vien UFC vadība viņam to atņēma, jo pret atlētu tika uzsākta tiesvedība par ceļa satiksmes negadījuma izraisīšanu, kurā bija cietušie un tās pamešanu.

Kamēr Džonss tiesājās, tikmēr uz to brīdi vakanto UFC pussmagā svara čempiona titulu savā īpašumā ieguva Kormjē.

Viņiem jau divreiz bija ieplānota revanša cīņa, bet abas reizes tā tika atcelta. Izskatās, ka šoreiz ilgi gaidītais otrais mačs starp abām pussmagā svara MMA zvaigznēm tomēr notiks.

Tomēr, ja Džonss vai Kormjē kaut kādu iemeslu dēļ nolēks no cīņas, kā tas bija iepriekš, UFC vadība kā rezervistu nolikusi britu Džimiju Manuvu (17-2), kurš gatavs aizvietot gan vienu, gan otru.