Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

UFC jauns līdzīpašnieks

UFC jauns līdzīpašnieks
Šeihs Tahnuns
Foto: valetudo.ru

Arābu kompānija „Flash Entertaiment” izpirkusi 10 % no uzņēmumam „ZUFFA” piederošajām UFC akcijām, kas nozīmē, ka šobrīd pasaules spēcīgākajai MMA organizācijai jau ir trīs īpašnieki: brāļi Fertitas, Dana Vaits un šeihs Tahnuns.

Pēc UFC prezidenta Dana Vaita vārdiem, kuram arī pieder daļa „ZUFFA” akciju skaidro, ka darījums nav veikts, lai tiktu galā ar finansu problēmām un apgalvo, ka kompānijai tieši pretēji sokas ļoti labi.

Pēc akcionāru domām šis solis varētu paplašināt UFC ietekmi un interesi citās pasaules valstīs.

Atgādinām, ka pirms darījuma „ZUFFA” akcionāri bija brāļi Fertitas, kuriem piederēja 90 % no kopējām akcijām un Dana Vaits, kurš bija 10 % īpašnieks.

Pēc jaunākās informācija, jaunā līdzīpašnieka pievienošanās rezultātā Fertitas tagad būs 81% akciju turētāji, Vaits 9 % un 10% piederēs šeiham Tahnunam.

Tiesa pagaidām vēl netiek atklāti finansu darījuma summas, taču ir zināms viens, ka pirmais turnīrs Abu Dabi notiks šī gada aprīlī (UFC 112).

Izmantotie resursi:
valetudo.ru


Slēpts komentārs: sandza
, 2010-01-14 11:13, pirms 14 gadiem
sandza rakstīja: par kadu sporta veidu iet runa??? Eisak, shadu rakstu liec dienas biznesaa- ja sporta, tad saac ar to - par kuru sporta veidu iet runa. Zufaaa!
Kas tad ir MMA?
, 2010-01-14 13:16, pirms 14 gadiem
Šķiet, ka sandza nedaudz aprāvās.
Ja Tev nav skaidrs, kas ir UFC, kas ir MMA, kas ir Zuffa un Dana Vaits, tad diez vai Tev šī MMA sadaļa vsp ir jālasa.
, 2010-01-14 13:33, pirms 14 gadiem
sandza rakstīja: par kadu sporta veidu iet runa??? Eisak, shadu rakstu liec dienas biznesaa- ja sporta, tad saac ar to - par kuru sporta veidu iet runa. Zufaaa!
nu čalīt tu dod... ja nezini ap ko lieta grozas labāk ir paklusēt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).