Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Cīkstonis Golubevs uzvar vienā pasaules junioru čempionāta duelī

Ints Megnis
Ints Megnis

Cīkstonis Golubevs uzvar vienā pasaules junioru čempionāta duelī
Pjotrs Golubevs (pa labi). Foto: imago images / Kadir Caliskan

Latvijas cīkstonis Pjotrs Golubevs pirmdien Tallinā uzvarēja vienā pasaules junioru čempionāta cīņā, bet piedzīvoja neveiksmi astotdaļfinālā.

Brīvās cīņas turnīrā svara kategorijā līdz 70 kilogramiem pirmajā cīņā Golubevs pret Mikronēzijas sportistu Kendildu Maiku jau pēc divām ar pusi minūtēm veica paņēmienu, pēc kura tiesnesis pasludināja viņu par uzvarētāju. Līdz ar to tika sasniegts astotdaļfināls, bet tajā Latvijas cīkstonis pēc punktiem zaudēja Armenam Andreasjanam no Armēnijas.

Vēlāk Andreasjans nepārvarēja ceturtdaļfinālu, kas nozīmēja, ka Golubevs zaudēja cerības uz dalību gandarījuma turnīrā un cīņu par bronzas medaļu.

Pasaules junioru čempionātā Tallinā, kas risināsies visu šo nedēļu, Latviju kopā pārstāvēs seši sportisti. Kā nākamais otrdien uz paklāja kāps cits brīvās cīņas sportists Ivars Samušonoks.