Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

UFC īru superzvaigzne Makgregors atkal tiek apcietināts

UFC īru superzvaigzne Makgregors atkal tiek apcietināts
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix

Jauktās cīņu mākslas superzvaigzne Konors Makgregors pirmdienas pēcpusdienā pēc vietējā laika tika aizturēts Maiamibīčā, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

Kā sacīts policijas ziņojumā, 30 gadus vecais īrs tika apcietināts par bruņotu laupīšanu un mantas bojājumu nodarīšanu. Ziņojumā sacīts, ka Makgregors pirmdien neilgi pēc pieciem rītā pametis "Fontainebleau Miami Beach" viesnīcu, kad kāds 22 gadus vecs vīrietis centies nofotografēt pazīstamo sportistu.

Policija apgalvo, ka Makgregors izsitis telefonu no vīrieša rokām un tad vairākkārt uzkāpis telefonam virsū. Izmeklētāji saka, ka Makgregors tad paņēmis telefonu un pametis teritoriju. Kārtībsargi Makgregoru vēlāk atrada viņa vietējā dzīvesvietā. UFC cīkstonis tika atbrīvots pret 12,5 tūkstošu ASV dolāru lielu drošības naudu.

Pēcāk paziņojumu izplatīja Makgregora advokāts Semjuels Rebins: "Iepriekšējā vakarā Konors Makgregors bija iesaistīts nelielā strīdā par mobilo telefonu, kas beidzās ar tiesībsargājošo orgānu iesaistīšanos. Makgregora kungs augstu vērtē kārtībsargu darbību un izsaka pilnīgu gatavību sadarboties."

Iepriekšējo cīņu astoņstūrī Magregors (21-4) aizvadīja 2018. gada 6. oktobrī, Lasvegasā atzīstot Habiba Nurmagomedova (27-0) pārākumu. Pēc cīņas beigām sportisti sarīkoja masu kautiņu, par ko Makgregors tika sodīts ar sešu, bet Nurmagomedovs – ar deviņu mēnešu diskvalifikāciju. Atgriezties astoņstūrī Makgregors drīkstēs 6. aprīlī.

Arestēts Makgregors tika arī iepriekšējā gada aprīlī Bruklinā, kad "Barclays Center" autostāvietā izsita stiklu UFC autobusam, kurā iekšā bija citi cīkstoņi. Makgregors notikuma vietu pameta, taču vēlāk pats pieteicās policijā. Vasarā Makgregoram tiesa noteica piecu dienu sabiedriskā darba veikšanu, dusmu terapijas iziešanu un gadu ilgu pārbaudes periodu, kurā jāiztiek bez citām apsūdzībām. Tomēr, kā ziņo ESPN, Bruklinas lieta jau esot aizvērta un jaunās apsūdzības neietekmēšot iepriekšējā gada vienošanos.

Izmantotie resursi:
UFC star McGregor arrested in Miami Beach


, 2019-03-12 10:30, pirms 5 gadiem
Bruņota laupīšana
, 2019-03-12 10:41, pirms 5 gadiem
Kivič, gatavo 12,5 Euro!
, 2019-03-12 11:01, pirms 5 gadiem
sāk taisīt reklāmu nākamajai cīņai?
, 2019-03-12 11:12, pirms 5 gadiem
Gatis rakstīja: sāk taisīt reklāmu nākamajai cīņai?
Ja jau būtu reklāma,tad jau nekasītos ar fanu.
Te jau droši standarta telefona bāšana sejā utt.Visu laiku šitas notiek
Cilvēks ģimenes atvaļinājumā ar slimu bērnu,un nervi neizturēja
, 2019-03-12 11:44, pirms 5 gadiem
Nu kur ta apcietināts, ka tikai aizturēts un jau pret drošības naudu izlaists
, 2019-03-12 12:24, pirms 5 gadiem
gluži kā kivičam lielveikalā
, 2019-03-12 13:28, pirms 5 gadiem
Starp citu 18. maijā Čikāgā paredzēta Usika debija supersmagsvaros. Pretinieks vēl nav nosaukts (iespējams Povetkins).
, 2019-03-12 14:21, pirms 5 gadiem
Interesanti, ka šo varot traktēt kā uzbrukumu ar laupīšanu (izsita no rokas telefonu, pēc tam vēl "nozaga"), par ko ASV draud līdz 20 gadiem aiz restēm
, 2019-03-12 14:24, pirms 5 gadiem
Strong armed robbery, kurā apsūdzēts Makgregors, nenozīmē "bruņota laupīšana".
, 2019-03-12 21:49, pirms 5 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Nu kur ta apcietināts, ka tikai aizturēts un jau pret drošības naudu izlaists
kurš policists ietu viņu apcietināt? var tā dabūt pa tauri ka maz neliksies. tāpēc vai nu pats piesakās policijā vai arī lieta izbeigta
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.