Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC no darba atbrīvo Skotu Jorgensenu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC no darba atbrīvo Skotu Jorgensenu
Skots Jorgensens
Foto: fightland.vice.com

Pasaules lielākā MMA organizācija UFC (Ultimate Fighting Championship) patīrījusi savu sportistu rindas, no darba atlaižot vairākus sportistus, tajā skaitā bijušo WEC vieglākā svara čempiona titula pretendentu amerikāni Skotu Jorgensenu (15-12).

UFC lauzusi līgumattiecības ar Džordžu Rūpu (15-12-1), Jui Čul Namu (18-6-1), kā arī ar Skotu Jorgensonu, kurš UFC aizvadījis nevienu vien atmiņā paliekošu cīņu.

Pirms pievienošanās UFC Jorgensens, kurš MMA sportā debitēja 2006. gadā, spīdēja vairs neeksistējošās organizācijas WEC rindās.

Lai arī Skota pēdējo divu gadu statistika absolūti nav iepriecinoša, jo no septiņām aizvadītajām cīņām tikai vienā gūta uzvara, viņa agrīnajā karjeras daļā ir izcīnītas skaļas uzvaras pār Džefu Kurenu (36-17-1), Bredu Piketu (24-11) un Takeju Mizugaki (21-9-2).

Domājams, ka trīsdesmit trīs gadus vecais Skots Jorgensens ilgi bez darba nesēdēs un drīz vien papildinās vai nu “Bellator”, vai arī WSOF rindas. Taču ir arī cita opcija – Āzijas lielākā MMA organizācija “One FC”, kura savās rindās pulcē lielāko daļu pasaules labāko pašu mazāko svara kategoriju atlētus.

Izmantotie resursi:
Bloody Elbow, for MMA and UFC news