Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kriss Lebens parakstījis līgumu ar “Bellator”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kriss Lebens parakstījis līgumu ar “Bellator”
Kriss Lebens
Foto: mmamania.com

Pēc vairāk kā divu gadu pauzes savu karjeru izlēmis atjaunot bijusī organizāciju UFC un WEC vidējā svara zvaigzne amerikānis Kriss Lebens (22-11), kurš parakstījis ilgtermiņa līgumu ar amerikāņu MMA organizāciju “Bellator”.

Trīsdesmit piecus gadus vecais Lebens profesionālajā MMA debitēja 2002. gadā. Bet trīs gadus vēlāk, būdams WEC vidējā svara čempiona statusā, aizvadīja pirmo cīņu UFC rindās.

Lebēna, kurš vairākkārt pieķerts aizliegto vielu lietošanā, ceļi ar UFC šķīrās 2013. gada beigās pēc zaudējuma cīņā ar Uraiju Holu (12-6), kuram tas bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas.

Viņš paziņoja par sportista karjeras beigšanu un likās, ka Kriss, kuru ilgstoši vajāja problēmas ar alkohola un narkotiku lietošanu, nekad vairs neatgriezīsies cīņu apritē, taču pēc divu gadu ilgas pauzes viņš izlēmis tomēr atgriezties.

“Nevēlos vienkārši tāpat mētāties ar vārdiem, taču es esmu atsācis nopietni trenēties,” ārzemju masu medijiem apgalvoja jaunais Kriss Lebens. “Pēc cīņas ar Muņozu (2011. gadā) mani uz laiku atstādināja no cīņām. Tajā brīdī es izlēmu atmest dzeršanu. Atgriežoties Sandjego es vairs nedzēru, tikai sēdēju uz tabletēm, ko izrakstīja mans ārsts.”

“Es pat teiktu, ka tajā laikā es biju pilnībā skaidrā, ja nebūtu Suboksons, kurš rada nomierinošu efektu (Šo preperātu lieto, lai tiktu vaļā no heroīna atkarības – J.E.). Šobrīd es esmu atteicies arī no tā un man parādījusies daudz vairāk enerģijas.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...