Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Menhofam martā cīņa ar Kenediju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Menhofam martā cīņa ar Kenediju
Melvins Manhoefs
Foto: mmaweekly.com

Vienam no Nīderlandes pazīstamākajiem K-1 un MMA cīkstoņiem Melvinam Manhoefam, kurš noslēdzis līgumu ar amerikāņu MMA organizāciju „Strikeforce” 5. martā paredzēta cīņa ar amerikāņu cīkstoni Timu Kenediju, ziņo mmajunkiem.com

Sākotnēji Timam Kenedijam (12-3-0) par pretinieku tika nozīmēts Luks Rokholds, taču beigu beigās par amerikāņa pretinieku kļūs Melvins Manhoefs (24-8-1), kuru duelis notiks 5. martā cīņu šova "Strikeforce: Feijao vs. Henderson" ietvaros.

Abi atlēti cīņās būrī atgriežas pēc zaudējumiem. Kenedijs zaudējumu piedzīvoja titula cīņā par Strikeforce čempiona jostu Ronaldo Souzam, bet Manhoefs cīņu šovā „DREAM 15” atzina Tatsuja Mizuno pārākumu.

Atgādinām, ka Melvinam Manhoefam 13. martā bija paredzēts seminārs Latvijā, taču sakarā ar šo cīņu seminārs atlikts uz vēl nezināmu laiku.

„Es ļoti vēlējos būt Latvijā, bet tā kā es pagarināju ar Strikeforce līgumu uz trim mēnešiem man bija jāatceļ seminārs,” sportacentrs.com savu neierašanos Latvijā skaidroja pats Manhoefs.

Arī „WFCA Baltija” prezidents Vjačeslavs Ovsjaņņikovs mierināja, ka Manhoefs Latvijā būs: „Kad Melvinam beigsies līgums ar Strikeforce viņš noteikti būs Rīgā un vadīs solīto semināru. Uztraukumam nav pamata!”

Izmatotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-02-12 19:07, pirms 13 gadiem
sportacentrs.com savu neierašanos Latvijaā skaidroja pats Manhoefs.