Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Apstiprināta revanša cīņa starp Vūdliju un Tomsonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Apstiprināta revanša cīņa starp Vūdliju un Tomsonu
Tairons Vūdlijs
Foto: mmaweekly.com

Oficiāli apstiprināta divkauja starp pašreizējo UFC pusvidējā svara (-77 kg) čempionu amerikāni Taironu Vūdliju (16-3-1) un viņa tautieti Stīvenu Tomsonu (13-1-1),kura notiks 4. martā Lasvegasā, ASV un kļūs par cīņu šova “UFC 209” vakara centrālo maču.

Šie sportisti savā starpā tikās jau pērnā gada novembrī, taču šajā mačā netika noskaidrot uzvarētājs, jo sānu tiesneši fiksēja neizšķirtu.

Lai arī Vūdlijs, kurš par pusvidējā svara čempionu kļuva 2016. gadā, gāžot no troņa Robiju Lovleru (27-11), nevēlējās revanša maču ar Tomsonu, dodot priekšroku divkaujai ar UFC vidējā svara (-84 kg) čempionu britu Maiklu Bispingu (30-7), organizācijas vadība tomēr aplauza čempiona sapņus un saorganizēja viņam otro tikšanos ar Stīvenu Tomsonu.

Revanša cīņa starp Vūdliju un Tomsonu notiks 4. martā Lasvegasā un kļūs par cīņu šova “UFC 209” vakara galveno, noslēdzošo maču.

Jāpiezīmē, ka Tomsons pirms pirmās titula cīņas ar Vūdliju bija uzkrājis septiņu maču uzvaru sēriju. Viņš nav zaudējis kopš 2012. gada, kad piekāpās Meta Brauna (20-16) priekšā, un pēc viņa vārdiem, viņš negrasās zaudēt arī turpmāk. Protams, šoreiz viņu neapmierinās arī neizšķirts, Stīvens, kuru iepriekšējā cīņā bukmeikeri bija izlikuši kā favorītu, ies pretī tikai uzvarai.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...