Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

MMA cīkstonis Cirkunovs Kanādā pirmajā raundā izcīna uzvaru pār Krilovu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

MMA cīkstonis Cirkunovs Kanādā pirmajā raundā izcīna uzvaru pār Krilovu
Mihails Cirkunovs
Foto: bloodyelbow.com

Aizvadītajā naktī Kanādā cīņu šova “UFC 206” ietvaros savu ceturto uzvaru zem pasaules lielākās MMA organizācijas UFC karoga izcīnīja Latvijas pussmagā svara (- 93 kg) cīkstonis Mihails Cirkunovs (13-2), kurš pirmajā raundā pielietojot žņaugšanas paņēmienu, uzvarēja ukraini Ņikitu Krilovu (21-5).

Divdesmit deviņus gadus vecajam Kanādā dzīvojošajam Cirkunovam divkauja ar piecus gadus jaunāko Krilovu bija jau ceturtā cīņa zem pasaules lielākās MMA organizācijas UFC karoga. To viņš iesāka piesardzīgi, jo riskēt divkaujā ar tāda līmeņa sportistu kāds ir ukrainis, nedrīkstēja.

Mihails vairākkārt mēģināja novest cīņu parterā, kur jūtas vislabāk, taču Ņikita to neļāva un brīžos, kad Cirkonovam izdevās viņu nogāzt, Krilovs, kura pamata bāze ir karatē, ātri tika atpakaļ uz kājām.

Pirmā raunda izskaņas fāzē Latvijas pārstāvim padevās spēcīgs sitiens ar roku, pēc kura ukrainis atradās uz ringa dēļiem. Cirkunovs satvēra pretinieka kaklu un, pielietojot žņaugšanas paņēmienu, izcīnīja astoto uzvaru pēc kārtas, kas UFC rindās viņam ir jau ceturtā.

Pēc šī fantastiskā panākuma Mihails Cirkunovs, visticamāk, ka pasaules reitingā iesprauksies starp TOP 10 spēcīgākajiem pussmagā svara MMA cīkstoņiem. Jāpiezīmē, ka pirms šī mača Latvijas sportists pasaules reitingā atradās divdesmitajā vietā, bet Ņikita Krilovs, kurš uz šo divkauju iznāca ar uzkrātu piecu maču uzvaru sēriju, desmit pozīcijas augstāk, proti, desmitajā vietā.

“Pirmkārt, gribu pateikties visiem maniem faniem Latvijā, kuri agrajā rīta stundā cēlās augša, lai redzētu manu cīņu. Mēs to izdarījām kopā. Savu nākamo cīņu vēlētos aizvadīt ar bijušo UFC čempionu Maurisio Rua,” neilgi pēc uzvaras portālam Sportacentrs.com atklāja Cirkunovs.

Mihails Cirkunovs ir tikai otrais Latvijas cīkstonis, kurš noslēdzis līgumu ar UFC, - 1997. gadā zem šīs organizācijas karoga vienu dueli aizvadīja arī divkārtējais Eiropas čempions amatieru boksā Jurijs Vauļins.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2016-12-11 08:37, pirms 7 gadiem
Malacis!

  -2 [+] [-]

, 2016-12-11 09:38, pirms 7 gadiem
Pagāšnakt bija taču vēl daudz cīņu, ne tikai Cirkunova. Cerreone, Džošuā iznīcināja Molinu, Čisoras un Vaita supercīņā. Viena no labākajām pēdejā laika smagsvaru cīņām. Tad vēl Glory Collision, Verhūvens pret Hari, kur marokānim nepaveicās un savainoja roku ...

Nafig rakstīt par vienu, uzreiz par visām tad!

  +4 [+] [-]

, 2016-12-11 09:39, pirms 7 gadiem
Vot Swansons pret Korejieti bija vnk WOW!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-11 12:08, pirms 7 gadiem
Miša- žņaudzīgā Latvijas anakonda!!!

  +3 [+] [-]

, 2016-12-11 12:13, pirms 7 gadiem
Jeeee!!!! Misha laaabs!!! Boksā-Mairis, MMA- Misha! Būs kam just līdzi!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-12-11 13:02, pirms 7 gadiem
Misha the beast

  +3 [+] [-]

, 2016-12-11 13:32, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Vot Swansons pret Korejieti bija vnk WOW!!
Šie tur labi nokapājās. Korejietis beigās labi turējās, ka šo neizrubīja.

  +4 [+] [-]

, 2016-12-11 14:34, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Miša taču krievs! Diezvai viņš ir lojāls Latvijais valstij.Manuprāt arī daudzi Latvieši,kuriem vēl ir veselais saprāts saglabājies domā pareizi.
Izlasi rakstu, dārzeni

     [+] [-]

, 2016-12-11 15:32, pirms 7 gadiem
Misha malacis, tika galā ar līdz šim spēcīgāko pretinieku visai pārliecinošā veidā. ar nepacietību gaidīšu kādu nākamo pretinieku viņam izdomās UFC.
kas attiecas uz pārējām cīņām, tad daudzas bija ļoti labas, laikam tikai divas tā īsti nekādas emocijas neizraisīja (vienīgā sieviešu cīņa vakarā un pirmā Ortiz - Makovsky), bet īpaši jāizceļ Lando Vannata lieliskais finišs un Swanson - Choi, kura visai iespējams bija vakara labākā cīņa.

     [+] [-]

, 2016-12-11 15:39, pirms 7 gadiem
Misha malacis!! Labs sitiens ar kreiso un pēc tam ar guillotine choke uzvara kabatā !!!

     [+] [-]

, 2016-12-11 21:10, pirms 7 gadiem
Moloģec! Tā tik turēt Miša!

     [+] [-]

, 2016-12-14 01:45, pirms 7 gadiem
ffwrd rakstīja: Misha malacis, tika galā ar līdz šim spēcīgāko pretinieku visai pārliecinošā veidā. ar nepacietību gaidīšu kādu nākamo pretinieku viņam izdomās UFC.
kas attiecas uz pārējām cīņām, tad daudzas bija ļoti labas, laikam tikai divas tā īsti nekādas emocijas neizraisīja (vienīgā sieviešu cīņa vakarā un pirmā Ortiz - Makovsky), bet īpaši jāizceļ Lando Vannata lieliskais finišs un Swanson - Choi, kura visai iespējams bija vakara labākā cīņa.
visai iespējams, ka gada cīņa, nerunājot par vakaru