Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC paraksta līgumu ar boksa čempioni Holiju Holmu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC paraksta līgumu ar boksa čempioni Holiju Holmu
Holija Holma
Foto: bjpenn.com

Bijusī WIBA, WBF un IBA pasaules čempione boksā Holija Holma (Bokss: 33-2-3 MMA: 7-0-0), kura šobrīd bez zaudējumiem cīnās arī MMA, parakstījusi ilgtermiņa līgumu ar pasaules lielāko MMA organizāciju - UFC.

Trīsdesmit divus gadus vecā Holija Holma, kura vairākus gadus tika atzīta par pasaules labāko bokseri, 2011. gadā debitēja profesionālajā MMA un aizvadot septiņas cīņas vēl joprojām ir neuzvarēta.

Šā gada aprīlī Holma uzvarot Džulianu Verneru (7-4-0) tika kronēta par Legacy FC čempioni, bet par cik viņa pievienojusies UFC, tituls palicis vakants.

Vairāki līdzjutēji un cīņu sporta eksperti Holijā saskata potenciālo pretinieci patreizējai UFC čempionei Rondai Rouzijai (10-0-0), kura pasaules prestižākās organizācijas čempiones kārtā ir kopš 2012. gada. Bet vispirms Holijai UFC jāaizvada vismaz viena cīņai, lai nopelnītu titula cīņu.

Pagaidām nav zināms Holijas Holmas debijas datums UFC rindās, kā arī šobrīd netiek atklātas bijušās bokseres potenciālās pretinieces vārds.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...