Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Šerks gatavs atkal kļūt par UFC čempionu

Šerks gatavs atkal kļūt par UFC čempionu
Šons Šerks
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC čempions vieglajā svarā Šons „The Muscle Shark” Šerks nobriedis atgūt savu UFC titulu, 25. septembrī uzvarēt līdz šim neuzveikto Evanu Danamu, lai kļūtu par titula pretendentu, ziņo mmjunkie.com

Šons Šerks (32-4-1) pārliecināts, ka 25. septembrī cīņu šova „UFC 119” ietvaros, kurā viņam jātiekas ar līdz šim neuzveikto Evanu Danamu (11-0-0) viņš uzvarēs savu pretinieku.

„Es netaisos mainīties. Nedomāju, ka Evans Danams spēs izdarīt ko tādu, ko es savas karjeras laikā neesmu redzējis. Es ilgā laika posmā esmu cīnījies ar šī sporta veida pasaules labākajiem,” pašpārliecināts ir Šerks.

„Esmu cīnījies par pasaules čempiona tituliem divās svara kategorijās. Labi, paskatīsimies uz visu šito, kad būsim astoņstūra centrā. Esmu gatavs šai cīņai. Tad arī redzēsim, kurš pirmais padosies.”

„Neredzu nevienu aspektu, kurā viņš mani varētu pārspēt. Mana sitienu tehnika ātrāka un labāka. Mana cīņa ir labāka, kā arī mans džiu-džitsu ir labās”

„Šajā svara kategorijā ir daudz pēc uzvarām izsalkušu sportistu, taču nevajadzētu aizmirst, ka arī es pēc tām alkstu. Es atkal vēlos kļūt par čempionu.”

Atgādinām, ka Šerks savu pagaidām pēdējo cīņu aizvadījis pērnā gada maijā, pēc punktiem piekāpjoties patreizējam vieglā svara UFC čempionam Frenkijam Edgaram.

Savukārt Evans Danhams savā karjerā aizvadīsis vienpadsmit cīņu un visās gšutot uzvaras. Savas pēdējos četrus mačus Danhams aizvadījis UFC, divos uzvarot priekšlaicīgi, bet divos pēc punktiem. Pēdējo reizi amerikānis būrī devies šā gada jūnijā, ka tas pēc punktiem bija pārāks par Taisonu Grifinu.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2010-09-10 20:19, pirms 14 gadiem
nu stulbs joks.. bet Šreks šāvaitaa
, 2010-09-11 13:52, pirms 14 gadiem
Kas raksta šos rakstus- kkāds krievelis vai?! Lai pārlasa ko pats uzrakstījis!!!

...bet Šerkam diez vai kkas no iecerētā sanāks.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).