Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Okonelam trauma, Cirkunovs palicis bez pretinieka

Okonelam trauma, Cirkunovs palicis bez pretinieka
Mihails Cirkunovs
Foto: mmajunkie.com

Latvijas labākajam pussmagā svara MMA cīkstonim Mihailam Cirkunovam (9-2-0) 23. augustā Kanādā cīņu šovā „UFC Fight Night 74” ieplānota debija UFC, taču viņa pretinieks amerikānis Šons Okonels (17-6-0) guvis traumu. Šobrīd ir neskaidra Latvijas sportista starts šajā pasākumā.

„Šons Okonels necīnīsies. Šobrīd man meklē citu pretinieku,” portālam Sportacentrs.com skaidroja Kanādā dzīvojošais Latvijas sportists Mihails Cirkunovs.

Pagaidām UFC vadība oficiāli nav izziņojusi par Okonela traumu, taču tas pēc Cirkunova domām varētu notikt pavisam drīz. Viņš tāpat kā viņa fani gaida jaunā pretinieka vārdu.

„Turpinu trenēties. Esmu gatavs cīnīties ar jebkuru, kuru viņi liks man pretī. Domāju, ka tā būs laba cīņa,” pārliecināts Mihails.

Jāpiebilst, Divdesmit astoņus gadus vecais Mihails Cirkunovs, kurš pirms piecpadsmit gadiem kopā ar vecākiem emigrēja uz Kanādu, cīņas sporta vēsturē iegājis kā otrais MMA cīkstonis no Latvijas, kuram izdevies parakstīt līgumu ar pasaules vadošo un lielāko MMA organizāciju UFC.

Pirmais cīkstonis no Latvijas, kuram tas izdevās, bija divkārtējais Eiropas čempions boksā Jurijs Vauļins (Bokss: 13-3, 8KO; MMA: 0-1-0), kurš šajā organizācijā debitēja tālajā 1997. gadā. Vauļins zem UFC karoga aizvadīja tikai vienu cīņu un beidza savu MMA sportista karjeru pat īsti tai nesākoties.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.