Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

K-1 zvaigzne Pīters Aerts paziņo par aiziešanu no lielā sporta

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

K-1 zvaigzne Pīters Aerts paziņo par aiziešanu no lielā sporta
Pīters Aerts
Foto: houseofjapan.com

Pēc ringā pavadītajiem divdesmit septiņiem gadiem, par aiziešanu no lielā sporta paziņojis četrdesmit četrus gadus vecais holandiešu smagsvars, trīskārtējais prestižā kikboksa turnīra „K-1 World Grand Prix” čempions Pīters Aerts (105-34-2, 79 KO).

Neskatoties uz to, ka Pīteram Aertam 1. augustā Japānā šovā „Blade 2” bija ieplānota kārtējā kikboksa cīņa, viņš vakar oficiāli paziņoja, ka beidz savas sportista gaitas. Par aiziešanu pensijā holandietis izlēmis, jo sportists pēdējā cīņā ar Ernesto Hūstu (99-21-1, 62 KO) guva dažādas traumas, kuras vēl joprojām nav izdevies sadziedēt.

Aertam bijusi ļoti spoža karjera, kuru viņš uzsāka 1988. gadā. Viņš amatieru laikos kļuvis par vairākkārtējo WMTA pasaules čempionu Mui-tai, divreiz kronēts par IKBF pasaules čempionu kikboksā, kā arī trīsreiz uzvarējis prestižajā profesionālā kikboksa turnīrā „K-1 World Grand Prix”.

Šajā turnīrā viņš trīsreiz palicis arī otrais, bet divreiz ierindojies trešajā vietā. Viņš savas ilgās karjeras laikā uzvarējis tādas spoža kikboksa zvaigznes, kā Semijs Šīlts, Ernesto Hūsts, Maitijs Mo, Remijs Boņjaskis, Gohans Saki, Žeroms Le Banērs, Aleksejs Ignašovs, Endijs Hags u.c.

Lai arī Pīters Aerts savu vārdu pasaules kikboksa vēsturē ierakstījis ar trekniem burtiem, tomēr pēdējie četri gadi viņam nav bijuši īpaši veiksmīgi. Pēdējās deviņās cīņās viņš izcīnījis vien divas uzvaras, vienreiz cīnījies neizšķirti, bet pārējos mačos piedzīvojis zaudējumus.

Izmantotie resursi:
LiverKick - LiverKick

     [+] [-]

, 2015-06-10 12:35, pirms 9 gadiem
Leģenda aiziet, nesalaužams bija cīnītājs! atceros, kā viņš nogāza lielo Semiju - pats vairākkārt notriekts zemē, tomēr cēlās augšā un līda tam bifelim virsū, kamēr sasniedza mērķi!

     [+] [-]

, 2015-06-10 13:22, pirms 9 gadiem
Jā, reiz bija nesalaužams monstrs.
Varēja jau aiziet vēl drusku ātrāk, bet grūti jau

     [+] [-]

, 2015-06-10 13:25, pirms 9 gadiem
PS visa tā paaudze jau ir prom,nesen redzēju Leko cīņu iekš Glory - galīgi nekāds, Krokops vēl spirinās, Bonjaskis bija izlīdis un nekāds, Le Banērs draņķīgs pavisam, Šīlts un Hūsts pensijā, Sefo arī.
Jaunā paaudze ne sliktāka -Levins utaml