Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Musasi nespēj uzveikt Džardinu

Musasi nespēj uzveikt Džardinu
Džegards Musasi (pa kreisi) uzbrūk Kītam Džardinam
Foto: mmaweekly.com

Divdesmit piecus gadus vecajam bijušajam Strikeforce pussmagā svara čempionam Džegardam Musasi (Armēnija) vakar cīņu šova „Strikeforce - Diaz vs. Daley” ietvaros neizdevās uzvarēt bijušo UFC zvaigzni Kītu Džardinu (ASV). Cīņa noslēdzās neizšķirti, ziņo sherdog.com

Bijušajam UFC cīkstonim Kītam Džardinam (17-9-2) cīņa ar bijušo Strikeforce čempionu Džegardu Musasi (30-3-2) bija debija šīs organizācijas paspārnē. Pie tam amerikānim bija tikai vairāk kā nedēļa laika, lai sagatavotos šim dueli, jo viņš tikai deviņas dienas pirms mača piekrita aizvietot savainoto Maiklu Kailu, un iziet pret Musasi.

Visi gaidīja vētrainu patreizējā DREAM pussmagā svara čempiona Musasi uzbrukumu un ātru uzvaru, taču trīsdesmit piecus gadus vecais Džardins parādīja, ka viņš ir par agru norakstīts, kuram pat izdevās pirmo raundu un ar to amerikāni. Pie tam par aizliegta sitiena pielietošanu Musasi tika atvilts viens punkts.

Pēc lieliski aizvadītā pirmā raunda, manāmi nogurušais Kīts Džardins vairs nebija tik aktīvs un izlaida daudz sitienu. Tik un tā, pateicoties pieredzei Kīts labi kustējās, un pat vienreiz sanāca sagrupēties un pāriet uz „armbar”, taču paņēmiens bijušajam UFC cīkstonim neizdevās.

Lai vai kā, neviens pat lielākais optimists necerēja, ka Kīts noturēsies līdz pēdējai cīņas sekundei, pie tam vēl izcīnīs neizšķirtu. Jāpiemin, ka šis nebija vienbalsīgs tiesnešu lēmums – viens soģis atdeva uzvaru Musasi, bet divi fiksēja niču .

Tiesa, pats Kīts par šādu rezultātu nebija priecīgs: „Mēs te atnācām uzvarēt, bet neizšķirts ir tāpat kā bučot savu māsu!?”

Strkeforce prezidents Skots Kokers pēc cīņas preses konferencē izteicās, ka nav izslēdzams, ka Musasi – Džardina duelim var sekot arī turpinājums.

„Personīgi es domāju, iespējams, ka revanša cīņa būs. Kad? Kas to, lai zina,” nekonkrēts bija Kokers.

„Strikeforce - Diaz vs. Daley” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Casey RyanPaul SongSubmission (Triangle Choke)11:39
2Rolando PerezEdgar CardenasDecision (Unanimous)35:00
3Herman TerradoA.J. MatthewsKO (Punch)14:16
4Joe DuarteSaad AwadSubmission (Armbar)22:45
5Virgil ZwickerBrett AlbeeTKO (Punches)11:46
6Robert PeraltaHiroyuki TakayaDecision (Split)35:00
7Shinya AokiLyle BeerbohmSubmission (Neck Crank)11:33
8Gegard MousasiKeith JardineDraw35:00
9Gilbert MelendezTatsuya KawajiriTKO (Elbows)13:14
10Nick DiazPaul DaleyTKO (Punches)14:57

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2011-04-10 22:37, pirms 13 gadiem
Lasot šo rakstu liekas ka ir sarakstiijis kkads chalis pilniigaa vafeleee.. Cmon "taču trīsdesmit piecus gadus vecais Džardins parādīja, ka viņš ir par agru norakstīts, kuram pat izdevās pirmo raundu un ar to amerikāni"
Šajā teikuma kkas nav riktigi, vai ne rakstniek? Nakamriez nedzer tik daudz pirms publicee.

Un visiem tiem kas norakstiija Kiitu jau pirms ciinjas - na jums!!!
, 2011-04-11 21:38, pirms 13 gadiem
Jankavafeleee rakstīja: Lasot šo rakstu liekas ka ir sarakstiijis kkads chalis pilniigaa vafeleee.. Cmon "taču trīsdesmit piecus gadus vecais Džardins parādīja, ka viņš ir par agru norakstīts, kuram pat izdevās pirmo raundu un ar to amerikāni"
Šajā teikuma kkas nav riktigi, vai ne rakstniek? Nakamriez nedzer tik daudz pirms publicee.

Un visiem tiem kas norakstiija Kiitu jau pirms ciinjas - na jums!!!
haha, tieši piereģistrējās, lai veiktu komentāru.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).