Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

28. martā Arēnā Rīga notiks "Fight Arena" turnīrs

28. martā Arēna Rīgā notiks "Fight Arena" turnīrs. Turnīru sērija "Fight Arena" – iespaidīgākais un krāšņākais cīņas sporta šovs Latvijā, tās ir profesionālās cīņas pēc boksa, MMA (jauktas cīņas mākslas) un kikboksa noteikumiem, labākajā vietā Baltijā Arēnā Rīga, kurā dalību ņems labākie Eiropas cīkstoņi.

Programmā paredzētas 10 profesionālās cīņas.

Ir paredzēta cīņa par Eiropas čempiona titulu kikboksā, kur satiksies Vācijas čempions Mareks Ļastšinskis un Mareks Lavrinovičs no Tukuma. Lavrinovičam bijušas 49 profesionālas cīņas un 41 no tām izcīnītas uzvaras.

Labākais Latvijas kikbokseris Jevgenijs Aleksejevs cīnīsies ar popularāko Zviedrijas sportistu Meranu Zanganu. Par vairākiem nokautiem savā karjerā Merans dabūjis iesauku „K.O.”.

Rīdzinieks Vjačeslavs Tieviņš cīnīsies pēc kikboksa noteikumiem ar vēl vienu Zviedrijas sportistu – Abdau Karimu Čoru, kategorijā līdz 71 kg.

Sportists no Gvinejas Bangura Seku cīnīsies ar rīdzinieku Stanislavu Makarenko. Bangura savas pēdējas cīņas uzvarēja ar nokautu.

Topoša Baltkrievijas zvaigzne Ivans Jarmošs ringā satiksies ar vienu no labākajiem mūsu sportistiem Sabiles pārstāvi Edgaru Freimani.

Vakara boksa cīņa notiks starp Ričardu Bolotņiku no Rīgas un Lietuvas pārstāvi Lukašu Obloževičusu.

28. martā norisināsies MMA (cīņas bez noteikumiem) cīņa, kur piedalīsies sportists Roberts Skujiņš no Jelgavas un pretinieks no Lietuvas Dainis Gedvils.

Notiks jau sen gaidāmā cīņa starp vietējiem Latvijas sportistiem – Ilju Trofimčiku un Vadimu Juršisu svaru kategorijā līdz 90 kg. Bet oficiālu turnīra atklāšanu sāks pirmā cīņa starp Daugavpils sportistu Vadimu Koļesnikovu un rīdzinieku Raimondu Auštikalisu, kas cīnīsies svara kategorijā līdz 83 kg.

Tradicionāli skatītājus sagaida, košs gaismu šovs un ringa meiteņu šovs. Iepriekšēja biļešu tirdzniecība Biļešu Servisa kasēs. Vairāk informācijas oficiālā pasākuma lapā Главная страница Biļetes visās Bilesuserviss.lv kasēs.


, 2015-03-11 00:21, pirms 9 gadiem
vai tad Lavrinovics cinisies?! nav karteja cilveku manisana?
, 2015-03-24 15:41, pirms 9 gadiem
Oficiālais sākuma laiks ir 19:00, bet varbūt kāds zin ap cikiem varētu reāli sākties? Domāju bez iesildošajām cīņām. Paldies.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.