Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ontārio Atlētiskā Komisija liek MMA cīkstonim Emīlam Mēkam noskūt bārdu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ontārio Atlētiskā Komisija liek MMA cīkstonim Emīlam Mēkam noskūt bārdu
Emīls Vebers Mēks
Foto: sherdog.com

Šodien ar visai nedzirdētu paziņojumu klajā nākusi Ontārio Atlētiskā Komisija (OAC), kura norvēģu pusvidējā svara cīkstonim Emīlam Veberam Mēkam (8-2) pirms rītdien Kanādā cīņu šovā “UFC 206” paredzētās divkaujas ar kanādieti Džordanu Meinu (29-10), likusi atbrīvoties no garās bārdas.

Ontārio MMA noteikumi nosaka, ka “visiem dalībniekiem cīņu laikā ir jābūt gludi skūtiem. Maksimums pieļaujams, ka dalībnieks var nēsāt īsi apgrieztas ūsas."

Taču grūti iedomāties kā bez bārdas izskatīsies Mēks, kura firmas zīme ir viņa Vikinga tipa izskats. Ja norvēģis neievēros OAC prasības, viņu nepielaidīs pie cīņas. Interesanti, ka “UFC 206” cīkstoņu sarakstā norvēģis nav vienīgais bārdainis, taču, kā vēsta ārzemju masu mediji, prasība nodzīt bārdu izteikta tikai Mīkam.

Jāpiezīmē, ka Emīls Mēks UFC un cīņu sporta pasaules uzmanību izpelnījās šā gada maijā, pēc Itālijā izcīnītās ātrās uzvaras pār bijušo organizācijas WSOF pusvidējā svara čempionu brazīlieti Rosimaru Palharesu (18-8).

Mēkam UFC rindās bija paredzēts debitēt jau šā gada septembrī pret vācieti Jesinu Ajari (16-3), taču tas mačs tika atcelts, jo norvēģis pirms līguma parakstīšanas ar UFC bija izgājis speciālu medicīnisko kursu, kas nav saskaņā ar UFC Antidopinga politiku.

Cerams, ka šoreiz cīņa notiks un beidzot redzēsim atraktīvo Emīlu Veberu Mīku UFC cīņu būrī...

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...

  +1 [+] [-]

, 2016-12-11 09:44, pirms 7 gadiem
Es zinu tādu pilsētu Ontario, nevis ontĀrio

Kas tā par manieri pastalniekiem visur garumzīmes salikt

FjŪŪŪrijs
Stīpe /Miočičs/
DžošuĀ

     [+] [-]

, 2016-12-16 11:06, pirms 7 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Es zinu tādu pilsētu Ontario, nevis ontĀrio

Kas tā par manieri pastalniekiem visur garumzīmes salikt

FjŪŪŪrijs
Stīpe /Miočičs/
DžošuĀ
gan jau tā pati nieze, kad gribas rakstīt stūlbs, gūlta, gūlbis, kūltūra u.tml.