Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Koščekam trauma, viņu aizvietos Džejs Hierons

Koščekam trauma, viņu aizvietos Džejs Hierons
Džejs Hierons
Foto: prommanow.com

Bellator ceturtās sezonas pusvidējā svara turnīra uzvarētājs Džejs Hierons (23-5-0) 1. septembrī šova „UFC 151” ietvaros atgriežas pasaules prestižākās organizācijas rindās. Viņš aizvietos savainoto Džošu Koščeku (17-6-0), lai dūres krustotu ar Džeiku Elenbergeru (27-6-0), kuru Hierons sešus gadus atpakaļ jau uzveicis.

Bijušais IFL pusvidējā svara čempions Džejs Hierons piekritis stāties savainotā ekspretendenta uz UFC pusvidējā svara čempiona titulu Džoša Koščeka vieta un tikties ar savu seno paziņu Džeiku Elenbergeru.

Šī sportistiem būs atkal tikšanās ringā. Pirmo reizi Hierons ar Elenbergeru vicojās 2006. Gadā, kad abi startēja zem IFL (International Fight League) karoga. Toreiz pēc punktiem ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu uzvarēja Džejs. Savukārt Džekam šis zaudējums bija īpaši sāpīgs, jo tika pārrauta viņa divpadsmit cīņu uzvaru sērija.

Kas vēl interesanti – Dzejs Hierons UFC atgriežas pēc septiņu gadu ilgas pauzes… Kopumā pasaules spēcīgākās organizācijas rindās kanādietis aizvadījis divas cīņas, bet abas ar zaudējumiem. Debijas mačā Hierons ar tehnisko nokautu piekapās patreizējam UFC pusvidējā svara čempionam Džordžam Santpjēram (22-2-0), bet vēlāk Džonatanam Guletam (23-12-0). Pēc tam Džejs startēja zem IFL, Strikeforce un Bellator.

Jāpiemin, ka šovs „UFC 151” notiks 1. Septembrī Lasvegasā (ASV), un pasākuma vakara galvenais notikums būs cīņa par UFC pussmagā svara čempiona jostu starp patreizējo jostas īpašnieku Džonu Džonsu (16-1-0) un bijušo PRIDE un Strikeforce čempionu Denu Hendersonu (29-8-0).

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results -...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2012-08-10 04:14, pirms 12 gadiem
Kkā šķiet, ka būs vienpusēji diezgan.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).