Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Atcelta Konstantīna Gluhova – Denisa Smoldareva cīņa

Atcelta Konstantīna Gluhova – Denisa Smoldareva cīņa
Konstantīns Gluhovs (no labās) kopā ar Denisu Smoldarevu
Foto: mixfight.ru

Jau otro reizi atcelta Baltijas labāko MMA smagā svara cīkstoņu – Latvijas pārstāvja Konstantīna „Lāčplēša” Gluhova (28-14-0) un igauņa Denisa Smoldareva (6-0-0) cīņa, kurai bija jānotiek 24. maijā cīņu šova „M-1 Challenge 48” ietvaros. Šoreiz nenotiek Gluhova traumas dēļ.

Šim baltiešu derbijam vajadzēja notikt jau pērngad cīņu šova „M-1 Challenge 41” ietvaros, taču toreiz Deniss Smoldarevs treniņos guva ceļgala savainojumu un ieplānotais mačs ar mūsu Konstantīnu Gluhovu bija jāatceļ.
Taču arī šoreiz Gluhova – Smoldareva cīņa tiek atcelta, taču šoreiz Latvijas smagsvara savainojuma dēļ.

„Ar nožēlu jāatzīst, ka veselības problēmu dēļ biju spiests atcelt cīņu ar Smoldarevu. Deniss ir ļoti nopietns pretinieks un pirms cīņas ar viņu ir nopietni jāgatavojas, taču savainojuma dēļ mans sagatavošanās posms vēl pat nav sācies,” sūrojās Konstantīns Gluhovs.

„Mani līdzjutēji zina, ka es pieņemu cīņu piedāvājumus pat nedēļu pirms nozīmētā mača, nekad neatsakos no cīņām un esmu gatavs cīnīties ar jebkuru man piedāvāto pretinieku. Taču šobrīd esmu spiests atteikties no cīņas.”

„Nevaru pieļaut ringā iziet nesagatavojies. Šī jau ir otrā reize, kad atceļas mūsu cīņa, taču ceru, ka nākamreiz šī divkauja tomēr notiks.”

Jāatzīmē, ka Gluhovs ļoti labi iesāka šo sezonu, viņš šogad aizvadījis divas cīņas, abās izcīnot uzvaras. Pie tam panākumi gūti pār slaveniem un pieredzes bagātiem pretiniekiem – bijušo M-1 smagā svara čempionu Keniju Gārneru (12-6-0) un nīderlandiešu atlētu Valentīnu Overīmu (30-31-0), taču tagad sportists iedzīvojies savainojumā….

Izmantotie resursi:
Официальный сайт - M-1 Global. Бои без правил,...


Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).