Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Ringā atgriezīsies gigantiskais Bobs Saps

Ringā atgriezīsies gigantiskais Bobs Saps
Bobs Saps (no labās) K-1 cīņā ar sumo cīkstoni Akebono
Foto: mma-core.com

Jaunizveidotās japāņu MMA organizācijas “Rizin FF” pārstāvjiem izdevies pielauzt kolorīto amerikāņu cīkstoni Bobu Sapu (11-18-1) atgriezties cīņu apritē, kurš ringā nav kāpis jau divus gadus. Amerikānis aizvadīs MMA cīņu ar sumo cīkstoni Akebono (0-4-0).

Četrdesmit divu gadu vecumu sasniegušais Bobs Saps, kurš savulaik cīnījās gan pēc K-1, gan pēc MMA noteikumiem, pēdējo reizi ringā manīts pirms diviem gadiem.

Viņa pēdējo gadu pieredze cīņu sportā ir gaužām skumīga. Saps, kurš savos zelta laikos cīņu sportā sakāvis tādas zvaigznes kā Ernesto Hūsts, Sets Petruzelli, Sirils Abidi un Kimo Leopoldo, no pēdējām divdesmit cīņām tikai vienā izcīnīja uzvaru.

Vadoties pēc portāla mmafighting.com pieejamās informācijas, Saps ringā atgriezīsies šā gada 31. decembrī, lai aizvadītu cīņu pēc MMA noteikumiem ar četrdesmit sešus gadus veco un 230 kg smago amerikāņu sumo cīkstoni Čadu “Akebono” Rovanu.

Jāpiebilst, ka Saps ar Akebono vienreiz jau tikušies ringā. Tas notika tālajā 2003. gadā un toreiz uzvaru pirmajā raundā ar nokautu izcīnīja Bobs Saps. Vecgada vakarā milzeņi revanšu aizvadīs pēc MMA noteikumiem.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...


Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).