Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hari: "Džavadovam izdosies uzveikt brazīlieti Fereiru"

Andrejs Siliņš

Hari: "Džavadovam izdosies uzveikt brazīlieti Fereiru"
Zaurs Džavadovs un Rodrigo Fereira
Foto: kokfights.lv

K-1 pasaules čempions supersmagajā svarā un superzvaigzne holandietis Badrs Hari, sniedzot komentāru par gaidāmo cīņu prestižajā kikboksa turnīrā “KOK World GP 2016” starp Brazīlijas čempionu vidējā svarā Rodrigo Fereiru un Latvijas labāko K-1 cīkstoni vidējā svarā Zauru Džavadovu, atzina: “Ja man izdevās uzveikt visus smagsvarus, tad Zauram izdosies uzveikt Rodrigo”.

Kā norāda Badrs: “Rodrigo neizdevās iegūt cīņas ar spēcīgajiem kikbokseriem Kišenko vai Murtalamu. Kas ir nākamais skaļais vārds? Tas ir Zaurs Džavadovs. Liekas, ka viņš ir labs "pančers", bet cik no pēdējām cīņām viņš ir uzvarējis ar nokautu? Atcerieties, viss ir iespējams. Tokijā es devos ringā kā autsaiders, bet uzvarēju. Ja es spēju uzvarēt superčempionus, pārspēt boksa mākslā to, kuru pārspēt, saskaņā ar citu teikto, nav iespējams, tad arī Zaurs Džavadovs var uzveikt Rodrigo Fereiru, kas ir starpkontinentālais BKB čempions tikai dažus gadus.”

Jau ziņots, ka Džavadovs šobrīd ir ļoti labā fiziskā un garīgā kondīcijā, un aktīvi gatavojas reitinga cīņai pēc kikboksa noteikumiem ar trīsdesmit gadus veco slavenā nīderlandiešu kluba “Mike’s Gym” sportistu brazīlieti Rodrigo Fereiru.

Kā zināms, 27. februārī “Arēnā Rīga” notiks 2016. gada viens no grandiozākajiem cīņu sporta pasākumiem Baltijā KOK (Kings of Kings) Grand Prix – “KOK World GP 2016”, kurā uz ringa kāps 8 pasaules spēcīgākie cīnītāji. Šajā turnīrā Latvijas krāsas pārstāvēs un par prestižo titulu cīnīsies šā brīža mūsu valsts spēcīgākais šā svara kikbokseris, Eiropas čempions Vjačeslavs Tēviņš. Savukārt galvenajā vakara cīņā par titulu cīnīsies Zaurs Džavadovs ar brazīlieti Rodrigo Fereiru.

KOK ir starptautiski plaši pazīstams profesionālo kikboksa cīņu turnīru seriāls, kurš notiek visā Eiropā, bet kopš pagājušā gada arī Latvijā. KOK turnīri tiek translēti Eurosport, FightBOX, Fighting Network televīzijas kanālos un sasniedz aptuveni 133 miljonu lielu skatītāju auditoriju 120 dažādās valstīs.

KOK pasākumi no līdzīgiem turnīriem atšķiras ar to, ka tajos piedalās cīkstoņi, kuri pārstāv dažādas cīņu mākslas stilus. Dinamisko kustību un aizraujošo cīņas veidu salikuma dēļ šīs cīņas ir īpaši apmeklētas. KOK noteikumi nodrošina ar asām izjūtām un emocijām bagātas cīņas, jo paredz izvairīties no neizšķirta rezultāta – pēdējam raundam jābūt izšķirošam un jānosaka uzvarētājs.

Papildu informācija: KOK Fights Latvia

Informāciju sagatavoja:
Viesturs Deksnis, KOK pārstāvis

     [+] [-]

, 2016-02-08 16:00, pirms 8 gadiem
kopsh kura laika Badrs Hari ir Holandietis??!

     [+] [-]

, 2016-02-11 18:07, pirms 8 gadiem
rieksts01 rakstīja: kopsh kura laika Badrs Hari ir Holandietis??!
Varbūt viņš tur ir dzimis?