Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Rīgā notiks starptautiskais cīņu šovs “SWAT 68”

Rīgā notiks starptautiskais cīņu šovs “SWAT 68”
Foto: Uģis Grantiņš

Šo sestdien, 10. decembrī sporta un brīvā laika atpūtas centrā “Free Zone” (Rīga, Brīvības Gatve 214B-1) notiks starptautiskais cīņu šovs “SWAT 68”, kas ir atlases turnīrs uz “King Of Kings” (KOK) pasākumiem, kuri tiek rīkoti visā Eiropā, tajā skaitā arī divreiz gadā “Arēna Rīga”.

Kopumā šajā cīņu sporta pasākumā skatītājiem būs iespējas redzēt piecpadsmit aizraujošas cīņas pēc kikboksa un MMA (Mixed Martial Arts) noteikumiem. Uz “Free Zone” ringa kāps sportisti no Latvijas, Lietuvas un Krievijas.
Cīņu šovā “SWAT 68” tiks noskaidroti jaunie Baltijas čempioni kikboksā starp jauniešiem vecumā no 14 – 15 gadiem, četrās dažādās svara kategorijās, bet pārējie mači būs parasti reitinga mači.

Par čempiona titulu svarā līdz 43 kg sacentīsies Latvijas pārstāvis Aleksandrs Čerkešovs (BJC “Bolderaja) ar krievu sportistu Jevgēņiju Krugļakovu (Tsunami), svarā līdz 49 kg par čempiona jostu cīnīsies Daniels Celovaļņikovs (BJC “Bolderaja) ar Jevgēņiju Kirilovu (Krievija, “Baltic Defenders), svara divīzijā līdz 54 kg: Šamils Džamaldajevs (BJC “Bolderaja) ar Kirilu Maksimuku (Krievija, “Tsunami”), bet Artūrs Gaļcovs (BJC “Bolderaja) dalīs čempiona titulu svarā līdz 56 kg ar Sergeju Karpovu (Krievija, “Tsunami”).

No titulētajiem Latvijas sportistiem, kuri šajā pasākumā aizvadīs savas cīņas ir kikbokseri Artūrs Smertjevs, Amanda Millere, Pāvels Mazuroks, Jānis Freimanis, Jurijs Orlovs, kā arī MMA cīkstoņi Didzis Verbickis un Danils Vesņenoks.

Jāpiezīmē, ka cīņu šovs “SWAT 68” vienlaicīgi būs arī atlases turnīrs uz krāšņo cīņu šovu “KOK World Grand Prix 2017”, kas 2017. gada 25. februārī tiks aizvadīts “Arēnā Rīga”. Turnīra organizatori izvērtēs dalībnieku iemaņas un īpašības, un uz “Arēna Rīga” atlasīs tikai tos, kas, viņuprāt, ir pelnījuši piedalīties augstākās raudzes cīņu šovos.

“SWAT 68” cīņu pāri:

DisciplīnaCīņu pāris
K1Aleksandrs Cerkešovs Vs. Jevgēņijs Krugļakovs (Krievija)
K1Artūrs Gaļcovs Vs. Sergejs Karpovs (Krievija)
K1Daniels Celovaļņikovs Vs. Jevgēņijs Kirilovs (Krievija)
K1Šamils Džamaldajevs Vs. Kirils Maksimuks (Krievija)
K1Tonis Kravčenko Vs. Aistis Matjosaitis (Lietuva)
K1Rihards Zeimanis Vs. Mihails Koļesovs (Krievija)
K1Amanda Millere Vs. Grēta Giedraitīte (Lietuva)
K1Dominikas Bajorunas (Lietuva) Vs. Gedas Bridiķis (Lietuva)
K1Artūrs Ozoliņš Vs. Edgaras Banikonis (Lietuva)
K1Jurijs Orlovs Vs. Jonas Valančius (Lietuva)
K1Jānis Freimanis Vs. TBA
K1Artūrs Smertjevs Vs. Lukas Lečavičus (Lietuva)
K1Pāvels Mazuroks Vs. Raimundas Avlesevičus (Lietuva)
MMADanils Vesņenoks Vs. TBA
MMADidzis Verbickis Vs. Vitautas Sadauskas (Lietuva)

Izmantotie resursi:
KOK Fights Latvia


, 2016-12-10 15:23, pirms 7 gadiem
kur raadiis tieshraidi ??
Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam zaudējums Eiropas čempionāta džudo pirmajā cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss ceturtdien Horvātijā cieta zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.