Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jurijs Dubatovka Saldū nokautē Antonu Murānu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jurijs Dubatovka Saldū nokautē Antonu Murānu
Jurijs Dubatovka
Foto: Uģis Grantiņš

Kārtējo uzvaru izcīnījis saldenieks Jurijs Dubatovka (4-0), kurš Saldū cīņu šova “FREON: JFX Fights 5” ietvaros pēc MMA noteikumiem pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja daugavpilieti Antonu Murānu (0-1).

Džudo kluba “Saldus” audzēknis Jurijs Dubatovka ir viens no mūsu valsts vadošajiem pusvidējā svara MMA cīkstoņiem, kurš profesionālajā ringā debitēja 2012. gadā ar uzvaru pār jelgavnieku Viktoru Permjakovu (0-1).

Viņš soli pa solim kāpj Latvijas pusvidējā svara reitingā un pa vienam no sava ceļa novāc pārējos šīs svara kategorijas cīkstoņus. Vakarnakt Saldū Jurijam pretī stājās Latvijas čempionāta pankrationā bronzas medaļnieks Antons Murāns, kuram tā bija debija profesionālajā MMA.

Murāns aktīvi uzsāka cīņu, pārsteidzot Juriju nesagatavotu. Tomēr Dubatovka neapjuka un ar labi izpildītu metienu pretinieku nogādāja parterā, kur ieņēma vadošo pozīciju. Neskatoties uz to, ka Antons bija sev neērtā pozīcijā, viņš mēģināja aizsargāties, kas viņam kādu laiciņu izdevās. Likās, ka Jurijs sev ierastajā manierē mēģinās pielietot kādu no sāpju vai žņaugšanas paņēmieniem, taču viņš izvēlējās turpināt sist savu zemē guļošo pretinieku, līdz cīņā iejaucās ringa tiesnesis.

Priekš Jurija Dubatovkas šī bija pirmā uzvara, ko viņš izcīnījis ar nokautu/tehnisko nokautu. Iepriekšējās trīs viņš izcīnīja, pielietojot sāpju paņēmienu.

“Liels paldies maniem faniem, treneriem Gatim Baumanim un Vladislavam Čerņavskim. Pirms cīņas ir izdarīts liels darbs, kas šovakar vainagojās ar uzvaru,” kā parasti mazrunīgs pēc uzvaras bija Dubatovka.

“FREON: JFX Fights 5” rezultāti:

DisciplīnaUzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
MMAJurijs DubatovkaAntons MurānsTKO13:08
MMAKristaps TiškusAndrejs GrigorjevsTKO12:45
MMAGvido GranauskisEdmunds VaikulisKO12:47
MMAValērijs TušinovsPāvels BaženovsKO33:01
MMAVladislavs GusevsEdijs UpenieksTKO22:01
MMAAleksandrs ČižovsKristaps EngelsSubmission11:00
MMASilvestrs KaņepsVairis RaudisSubmission14:20
BokssOskars GrodjuksGeorgijs VaivodsDecision32:00
BokssIļja IvanovsJānis JodzēvičsDRAW33:00
BokssOskars GrosmanisEmīls ŠpīssDecision33:00
KikbokssMaksims RulsDeivids EglītisDecision33:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...