Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Andersons Silva: „Man nav vajadzīga cīņa ar Džonu Džonsu”

Andersons Silva: „Man nav vajadzīga cīņa ar Džonu Džonsu”
Andersons Silva
Foto: sherdog.com

UFC vidējā svara čempions Andersons Silva (32-4-0) ap kura vārdu virmo spekulācijas, ka viņam, lai apliecinātu savu statusu, jāpāriet vienu svaru kategoriju augstāk un jātiekas ar UFC pussmagā svara čempionu Džonu Džonsu (17-1-0), apgalvo, ka viņš negrasās to darīt, jo viņam tas nav vajadzīgs.

„Manu iespējamo pāreju uz pussmago svara kategoriju nepārtraukti kāds apspriež. Dena Vaits daudz runā par šo tēmu, arī līdzjutēji runā, ka man vajadzētu kāpt vienu svara kategoriju augstāk un tikties ar Džonu Džonsu… Taču es pats to nekad neesmu gribējis,” stāsta Andersons Silva, kurš UFC vidējā svara tronī sēž jau no 2006. gada.

„Daudzi čaļi no manas komandas jau startē pussmagajā svara kategorijā – Rafaels Kavalkante, Antonio Rodžerio Nogeira u.c. Visi viņi nākotnē ir potenciāli Džona Džonsa pretinieki.”

„Bet, kas saistās ar mani, mana svara kategorija ir vidējā… Man jau trīsdesmit septiņi gadi un tāpēc jābūt godīgam pašam pret sevi. Man jāturpina aizstāvēt savs tituls svara kategorijā līdz 84 kg,” piemetināja Silva.

Jāpiemin, lai arī Andersons pilnībā nevēlas pārcelties vienu svara kategoriju augstāk, 13. oktobrī šova "UFC 153" ietvaros viņš aizvadīs pussmagā svara cīņu ar Stefanu Boneru (15-7-0)

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.