Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas karatisti ar panākumiem startē turnīrā Čehijā

Andrejs Siliņš

3 un 4. oktobrī Čehijas pilsētā Plzeņā notika augsta līmeņa karatē WKF turnīrs "Euro Grand Prix Pilsen 2015", kurā ar panākumiem startēja arī Latvijas sportisti.

Sacensībās piedalījās vairāk nekā 700 sportisti no 19 valstīm. Daudzi no sportistiem ir savu valstu nacionālo izlašu biedri un turnīrs Čehijā bija viens no sagatavošanas posmiem pasaules kadetu-junioru čempionātam, kas notiks novembrī. Latvijas klubu "IPPON.LV" šajā turnīrā pārstāvēja seši sportisti un arī tiesnesis Igors Ponomarenko, kurš kopā ar citiem kolēģiem no Latvijas aktīvi piedalījās tiesnešu darbā turnīrā.

Gribētos atzīmēt turnīra organizācijas augstāko līmeni, lielisku tiesāšanu un ļoti spēcīgu konkurenci cīņā par medaļām gan bērnu kategorijās, gan arī vecākajās kategorijās.

Vislabāk no mūsu sportistiem startēja:
Andrejs Ozerovs - 1.vieta prestižajā vīriešu OPEN kategorijā
Igors Lesnikovs - 3.vieta kategorijā U16 -70 kg. Lielisks turnīrs Igoram, kurš, cerams, dos pārliecību pirms pasaules čempionāta.
Marija Luīze Muižniece - 3.vieta kategorijā U14 -50 kg. Neskatoties uz to, ka Marijai Luīzei nedaudz nepaveicās kadetu kategorijā, mūsu sportiste nodemonstrēja lielisku darbu kategorijā 12-13 gadi.

Pārējiem mūsu sportistiem medaļas izcīnīt neizdevās, tomēr visi izskatījās ļoti cienīgi. Sergejs Storožuks zaudēja otrajā aplī, Nikita Orlovs - 1/4 finālā, Eduards Sujetovs - KATA kategorijā zaudēja otrajā aplī, KUMITE - pirmajā.

Informāciju sagatavoja
Sporta kluba "IPPON.LV"
valdes priekšsēdētājs un treneris
Andrejs Ozerovs