Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Vaits noliedz baumas, ka Broks Lesnars grasās pamest MMA

Vaits noliedz baumas, ka Broks Lesnars grasās pamest MMA
Broks Lesnars (pa kreisi) un Dana Vaits
Foto: sherdog.com

UFC prezidents Dana Vaits noliedz baumas, ka bijušais UFC smagā svara čempions Broks Lesnars (5-2-0), kuru pēdējā laikā bieži vajā visādas veselības problēmas grasās pamest sportu, ziņo mmajunkie.com

Informācija par to, ka Broks Lesnars sakarā ar veselības problēmām varētu aiziet no lielā sporta ārzemju masu medijos parādījās pēc kāda Brokam tuvu stāvošas personas sniegtās informācijas.

Savukārt UFC prezidents Dana Vaits šādu informāciju noliedz: "Suņa murgi! Tas viss ir tik tālu no patiesības, ka tas ir pat smieklīgi."

"Broks visu vasaru Kanādā strādāja pie savas fiziskās formas. Viņš veiksmīgi ir pārcietis operāciju. Puisis ir vesels uz visiem simts procentiem. Tuvāko nedēļu laikā viņš atgriezīsies pie treniņiem."

Atgādinām, ka Broks Lesnars slimības dēļ bija spiests atteikties no cīņas ar Šeinu Karvinu, kura bija paredzēta šā gada jūnijā. Lesnera vietu ieņēma Juniors dos Santos, kurš uzvarēja Karvinu un ieguva iespēju 12. novembrī cīņu šova "UFC on Fox" ietvaros tikties ar UFC čempionu Keinu Valeskēzu.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2011-09-07 08:56, pirms 13 gadiem
es arī noliedzu šīs baumas
, 2011-09-07 10:41, pirms 13 gadiem
zato, gada beigās viņš pret "Zirga gaļu" izies. divu goliātu mahačs.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).