Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

MMA cīkstonis Gluhovs Krievijā aizvadīs cīņu ar poli Červiņski

MMA cīkstonis Gluhovs Krievijā aizvadīs cīņu ar poli Červiņski
Konstantīns Gluhovs
Foto: mixfight.ru

Latvijas vadošais smagā svara MMA cīkstonis Konstantīns “Lāčplēsis” Gluhovs (31-16) savu nākamo cīņu aizvadīs 8. jūlija vakarā Krievijas pilsētā Novorosijskā ar Lielbritānijā dzīvojošo poļu sportistu Tomašu Červiņski (9-15).

Šī divkauja kļūs par cīņu šova “A-Fight MMA Series” vakara centrālo notikumu, kura ritēs pēc formulas trīs raundi pa piecām minūtēm.

Trīsdesmit septiņus gadus vecais Gluhovs, kurš šobrīd pasaules reitingā ieņem septiņdesmit trešo pozīciju smagsvaru divīzijā, pēdējo cīņu aizvadīja pirms gada, uzvarot mazpazīstamo ungāru Istvanu Ružinski (3-6). Latvijas sportistam uz doto mirkli uzkrāta trīs cīņu uzvaru sērija, kuru viņš plāno pagarināt, uzvarot Červiņski.

Arī četrdesmit divgadīgais Tomašs Červiņskis savā pēdējā aizvadītājā divkaujā svinējis uzvaru. Viņš bija pārāks pār britu “maisu” Džonu Peinteru (0-6). Lai arī polis profesionālajā MMA apritē ir diezgan pasen, viņa vienīgā vērā ņemamā uzvara ir pār rumāņu cīņu sporta zvaigzni Aleksandru Lungu (14-4).

Skaidrs ir viens – Červiņskim nav lielas izredzes uz panākumu divkaujā ar Latvijas smagsvaru. Līdzīgi domā arī MMA portāla Tapology.com lietotāji, no kuriem 96% prognozē, ka uzvarēs Konstantīns Gluhovs, kurš savulaik uzveicis pašreizējos UFC cīkstoņus Danielu Omielančuku (19-7-1) un Ruslanu Magomedovu (14-1). Taču cīņas sports ar to ir interesants, ka šeit var uzvarēt jebkurš.

Izmantotie resursi:
Tapology | The MMA Network


, 2017-07-14 17:24, pirms 7 gadiem
Starejet
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).