Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Par marihuānas audzēšanu notiesāts UFC cīkstonis Karloss Vemola

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Par marihuānas audzēšanu notiesāts UFC cīkstonis Karloss Vemola
Karloss Vemola
Foto: mmajunkie.com

Par marihuānas audzēšanu viena gada ilgs cietuma sods piespriests bijušajam MMA organizācijas UFC pussmagā svara cīkstonim čeham Karlosam Vemolam (16-5), kura īpašumā Anglijā atrasta marihuāna 20,000 ASV dolāru vērtībā.

Vemola kopā ar saviem biznesa partneriem, bijušo draudzeni Sāru Šarpu un viņas vecākiem Terensu Baimanu un Lindu Šarpu nodarbojās ar nelikumīgu marihuānas audzēšanu Hertfordšīrā, Anglijā. Policija atrada vairākas fermas, kurās likuma pārkāpēji audzēja “zālīti”, bet kā policijas pārstāvji ziņo, uz vietas tika atrasta marihuāna £ 18200 ($ 20,396) vērtībā.

Karlosam tika piespriests reāls cietumsods uz vienu gadu, Baimanam un L. Šarpai deviņu mēnešu brīvības atņemšana, bet S. Šarpa saņēma nosacītu sodu.

Tiesvedības laikā tika atklāts, ka trīsdesmit gadus vecais Karloss Vemola sācis lietot marihuānu, lai tiktu galā ar savainojumiem, ko ieguvis cīņu sportā.

Jāpiemin, ka Vemola profesionālajā MMA debitēja 2008. gadā, bet pēc diviem gadiem ar zaudējumiem neaptraipītu statistiku nonāca UFC. Pasaules lielākās MMA organizācijas rindās čehu sportists aizvadīja sešas cīņas, no kurām divās izcīnīja uzvaras pār Setu Petruzelli (14-8) un Maiku Masenzio (13-9). Pēc aiziešanas no UFC viņš startēja tikai Anglijā un Čehijā.

Interesanti, ka Karlosam Vemolam šomēnes Anglijā bija jāaizvada kārtējā cīņa, un piedāvājums cīnīties ar čehu sportistu tika izteikts Latvijas cīkstonim Pāvelam Baženovam (2-1). Kā saprotams, šī cīņa nenotiks un Pāvels tā vietā, lai cīnītos Anglijā ar Vemolu, šo sestdien aizvadīs cīņu Saldū ar daugavpilieti Valēriju Tušinovu.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...