Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Foto: Daugavpils vadība sveic kadetu Eiropas čempioni Jermaļonoku

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
2015. gada kadetu Eiropas čempione brīvajā cīņā Jekaterina Jermaļonoka (14) vakar tika sveikta Daugavpils domē. Augusta čempionātā viņa bija pāris gadus jaunāka par pretiniecēm, taču izrādījās krietni pārāka un uzvarēja visās trijās cīņās. Pilsētas domē arī tika atklāts, ka Latvijas Cīņas federācija sportisti nebija nodrošinājusi ar atbilstošu formas tērpu (uz pjedestāla viņa kāpa nenosakāmas valsts tērpā).

Klausoties daudzās uzslavas un atbildot uz pilsētas vadības jautājumiem, mazā meitene (145cm, 38 kg) bija samulsusi. Izsniedzot čekus par 2800 eiro cīkstonei un 1400 eiro trenerei, pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis pateicās trenerēm [Ļubova Kopilova un Irina Petrova] par entuziasmu un patriotismu, talantīgajai sportistei vēlēja veiksmi un jaunus panākumus, kā arī solīja Daugavpilī izveidot cīņas centru.

Izmantotie resursi:
daugavpils.lv
gorod.lv
grani.lv