Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džošs Koščeks paraksta līgumu ar „Bellator”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džošs Koščeks paraksta līgumu ar „Bellator”
Džošs Koščeks
Foto: mmamania.com

MMA veterāns, bijušais pretendents uz UFC pusvidējā svara titulu Džošs Koščeks (17-10-0), kurš pēdējās piecās cīņās piedzīvojis tikai zaudējumus, parakstījis līgumu ar Skota Kokera vadīto MMA organizāciju „Bellator”.

Realitātes šova „The Ultimate Fighter 1” dalībnieka Džoša Koščeka ceļi ar UFC šķīrās pavisam klusi, un nemanot MMA veterāns parakstīja līgumu ar „Bellator”.

Interesanti, ka Koščeka vārds par spīti UFC prezidenta Dana Vaita iepriekš teiktajam, ka visi pirmā realitātes šova „The Ultimate Fighter” dalībnieki tiks iekļauti UFC slavas zālē, vismaz pagaidām netiek iekļauts starp MMA varenajiem, bet, iespējams, ka kādreiz tas tomēr arī notiks.

Pēdējos trīs gados Džošam Koščekam nav veicies visai labi. Šajā laika periodā amerikāņu sportists aizvadījis sešas cīņas un tikai vienā izcīnījis izvaru. Pie tam tā uzvara izcīnīta tālajā 2012. gadā.

Taču zelta laikos Koščeks bija viens no pasaules labākajiem pusvidējā svara cīkstoņiem. Viņa uzveikto sportistu sarakstā ir bijušo UFC čempionu Meta Hjūza (45-9-0) un Deiva Mennes (45-17-2) vārdi, kā arī viņš uzveicis Diego Sančesu (25-7-0), Polu Deiliju (36-13-2), Krisu Laitlu (31-18-5), Frenku Trigu (21-9-0) u.c. zināmus atlētus.

Grūti spriest, vai „Bellator” rindās trīsdesmit septiņus gadus vecajam Džošam Koščekam izdosies reanimēt savu karjeru. Arī šajā organizācijā ir virkne ļoti spēcīgu pusvidējā svara atlētu. Šobrīd Bellator pusvidējā svara čempiona tronī sēž Duglass Lima (26-5-0), bet rindā pēc titula gaida Andrejs Koreškovs (17-1-0), Pols Deilijs, Riks Hauns (20-4-0), Ādams Makdonahs (11-1-0), Mariuss Žaromskis (20-9-1), Maikls Peidžs (7-0-0) u.c.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...