Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempions MMA Jemeļjanovs Grieķijā uzvar Papadopulosu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Latvijas čempions MMA Jemeļjanovs Grieķijā uzvar Papadopulosu
Oļegs Jemeļjanovs
Foto: sherdog.com

Savu kārtējo profesionālā MMA cīņu aizvadījis bijušais Latvijas smagā svara MMA čempions Oļegs Jemeļjanovs (7-2), kurš Grieķijā notiekošajā cīņu šovā “WCSA Combat Ring 26” trīs raundu mačā pēc punktiem uzveica vietējo sportistu Giorgosu Papadopulosu (3-2).

Jemeļjanovam jau pirmajā raundā bija iespēja priekšlaicīgi noslēgt cīņu, taču Papdopulos nodemonstrēja fantastiskas izdzīvošanas un atjaunošanās spējas.

Arī nākamajos raundos Latvijas smagsvars turpināja dominēt, vairākkārt ar spēcīgiem sitieniem satricinot pretinieku, taču grieķis bija ļoti sīksts un izturīgs. Visu laiku Oļegam līdz priekšlaicīgai uzvarai trūka tikai nedaudz.
Gala rezultātā cīņas likteni bija spiesti noteikt sānu soģi, kuri ar vienbalsīgu lēmumu uzvaru atdeva Oļegam Jemeļjanovam, kurš šā gada sākumā triumfēja arī kaujā pār Zviedrijā dzīvojošo Kongo smagsvaru Maliku Tambi (0-2).

“Varbūt rezultāts nav tāds uz, kur gājām, taču esmu priecīgs par šo uzvaru. Lai šodien man paceltu roku kā uzvarētājam mēs ilgi un dikti strādājām zālē,” pēc uzvaras komentēja Jemeļjanovs.

Cīņu šovā “WCSA Combat Ring 26” bez Jemeļjanova cīņu būrī no Latvijas kāpa arī Andrejs Kudrjavcevs (1-0) un Aleksejs Povulans (6-8). Profesionālā MMA sporta debitants Kudrjavcevs pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica ‘Džanni Nikasu (3-11), bet bijušais Latvijas pusvidējā svara čempions Povulans, kurš pirms divām nedēļām Krievijā uzvarēja Ramazanu Sarbajevu (0-1), piekāpās Leonardo Sinis (9-2-1) priekšā. Jāpiemin arī Latvijas klubu "Sev Arch" pārstāvošā Azerbaidžānas sportista Arzu Džafarova (2-1) sniegums, kurš bija spēcīgāks pār Kristosu Laskaridi (2-5-1)

Izmantotie resursi:
Tapology | The MMA Network