Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Konstantīns Gluhovs Šveicē pirmajā raundā nokautē Dritanu Barjamaju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Konstantīns Gluhovs Šveicē pirmajā raundā nokautē Dritanu Barjamaju
Konstantīns Gluhovs ar jauniegūto čempiona jostu
Foto: sherdog.com

Pagājušajā nedēļas nogalē Šveices pilsētā Cīrihē Latvijas vadošais smagā svara MMA cīkstonis Konstantīns “Lāčplēsis” Gluhovs (33-17) aizvadīja savas karjeras piecdesmito cīņu, pirmā raunda izskaņā ar nokautu uzvarot austrieti Dritanu Barjamaju (14-17) un kļūstot par organizācijas “HIT-FC” čempionu.

Trīsdesmit astoņus gadus vecajam Gluhovam šī bija pirmā MMA cīņa šogad. Viņam vajadzēja krustot dūres ar Austrijas MMA sporta veterānu Barjamaju, kurš iepriekš cīnījies ar vairākiem elites klases atlētiem kā Karloss Vemola, (20-5), Deniss Golotsovs (21-5), Martins Zavada, (28-14-1) un Aleksejs Kudins (23-12-1).

Lai arī austrietis pēc sasniegumiem ir vismaz klasi zemāk kā Gluhovs, Latvijas sportistam neklājās nemaz tik viegli un uzvaru Konstantīns izcīnīja tikai pirmā raunda izskaņā, savā statistikā ierakstot kārtējo panākumu ar nokautu.

“Pretinieks bija spēcīgs un kaujinieciski noskaņots, to apliecina zilumi uz manas sejas,” portālam Sportacentrs.com atklāja Konstantīns Gluhovs. “Esmu ļoti priecīgs, ka man izdevās uzvarēt ar nokautu, pie tam uz zemes. Šis ir mans pirmais tāda veida nokauts.”

Portālā Tapology.com parādījusies informācija, ka Gluhovs nākamo cīņu aizvadīs jau 28. jūnijā Čehijā ar poli Jedržeju Močkoviaku (6-2), taču Latvijas sportists pagaidām neapstiprina savu dalību šajā pasākumā. “Šādu cīņas piedāvājumu no organizatoriem esmu saņēmis, taču atbildi neesmu devis, tāpēc dīvaini, ka šis mačs jau publiskots oficiālajās vietnēs,” piebilda Konstantīns.

Izmantotie resursi:
Tapology | The MMA Network