Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Tairons Vūdlijs kļūst par UFC titula pretendentu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tairons Vūdlijs kļūst par UFC titula pretendentu
Tairons Vūdlijs
Foto: mmaweekly.com

Pēc tam, kad bijušais UFC pusvidējā svara čempions Džonijs Hendrikss (17-3-0) vakar ar veselības problēmām tika nogādāts slimnīcā un atcelta viņa cīņa ar Taironu Vūdliju (15-3-0), UFC prezidents Dana Vaits apsolīja Vūdlijam, ka viņš savā nākamajā cīņā cīnīsies par UFC čempiona titulu.

Sakarā ar Džonija Hendriksa veselības problēmām, kuras sākās dēļ viņa striktajām diētām, ko sportists ievēroja, lai iekļautos svara kategorijā līdz 77,1 kg, vakarnakt pirms sportistu svēršanās procedūras tika atcelta viņa ieplānotā cīņa ar Taironu Vūdliju.

Hendrikss tika nogādāts slimnīcā, kurā viņam konstatēja kuņģa problēmas un diagnosticēti nierakmeņi.

UFC prezidents Dana Vaits apsolīja, ka Vūdlijs kļūs par nākamo obligāto UFC pusvidējā svara čempiona titula pretendentu un savā nākamajā cīņā tiksies ar Robija Loulera (26-10-0) un Karlosa Kondita (30-8-0) pāra uzvarētāju, kas tiks noskaidrots 2. janvārī cīņu šovā “UFC 195”.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...