Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Māris Karstais: „Cīnos, lai uzvarētu”

Māris Karstais: „Cīnos, lai uzvarētu”
Māris Karstais
Foto: Uģis Grantiņš

Norvēģijas atklātā K-1 čempionāta uzvarētājs Māris Karstais (5-5-2), kurš 6. jūlijā Tukumā aizvadīs titula cīņu par vakanto Tukuma K-1 čempiona jostu pussmagajā svarā (līdz 80kg) ar savu novadnieku, karatē čempionu Zigmāru Čīču (1-0-0), izrāda cieņu pret savu pretinieku, taču norāda, ka ringā ies vienīgi pēc uzvaras.

„Zigmārs, iespējams ir spēcīgākais pretinieks ar ko man nācies tikties, taču es ļoti cītīgi gatavojos šim mačam un uz ringa kāpšu, lai uzvarētu un savāktu Tukuma čempiona titulu,” kaujinieciski noskaņots ir WAKO „Latvia Open 2012” vicečempions Māris Karstais, kuram sagatavošanās posmā kā sparingpartneri piestrādāja pazīstamie Latvijas atlēti Mārtiņš Kukulis, Juris Ivanovs un Ivars Sedliņš.

„Trenējos katru dienu. Manā pilnveidošanā daudz ieguldījis mans treneris Vladimirs Lavrinovičs… Protams, man jāpateicas arī maniem sparinga partneriem, kuri neatteica un bija gatavi atbraukt un trenēties kopā ar mani. Šobrīd šis ir manas īsās karjeras svarīgākais brīdis.”

„Katra sportista sapnis ir startēt savās mājās savu skatītāju priekšā… Nu man tāda iespēja tiek dota un es to nevēlos sačakarēt. Ir neliela mandrāža, taču ar to ir jātiek galā,” sacīja kluba „Tukuma Brāļi” pārstāvis.

Karstais arī atklāja, ka pēc šī mača 1. septembrī Norvēģijā viņam gaidāma profesionālā K-1 cīņa ar kādu sportistu no Anglijas: „Pēc cīņas es nedaudz atpūtīšos un sākšu gatavoties cīņai ar britu, kura vārdu pašreiz man neviens neatklāj. Tas būs liels šovs, tāpēc jācer, ka labi aizvadīšu maču ar Zigmāru un tas pacels manu pašapziņu.”

"Freon: No ērkšķiem uz rozēm" cīņu pāri

1. Māris Karstais (Tukums) vs. Zigmārs Čīča (Kandava)
2. Agnese Boža (Latvija) vs. Kersti Jarve (Igaunija)
3. Viesturs Saldavs (Rīga) vs. Aleksandrs Matvejevs (Jelgava)
4. Ivars Sedliņš (Tukums) vs. Gvido Seilis (Rīga)
5. Artūrs Novičenoks (Tukums) vs. Romāns Kepcovs (Jelgava)
6.Gabriels Tabulevics (Tukums) vs. Sandis Bagdanovs (Tukums)
7.Dzintis Ilaķis (Saldus) vs. Ņikita Sekretarjovs (Rīga)
8. Jānis Ivanāns (Rīga) vs. Andrejs Adamjans (Rīga)
9. Kārlis Tivumnieks (Jūrmala) vs. Genādijs Makarenko (Rīga)
10. Gatis Helmanis (Tukums) vs. Mareks Pivovarenoks (Talsi)
11. Verners Jirgensons (Tukums) vs. Antons Buļenkovs (Rīga)

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali

Kurš uzvarēs?

  • 22

  • 8



LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.