Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Skrīvers paraksta līgumu ar MMA klubu “Phuket Top Team”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Skrīvers paraksta līgumu ar MMA klubu “Phuket Top Team”
Edgars Skrīvers
Foto: Uģis Grantiņš

Latvijas vadošais pusvieglā svara MMA cīkstonis tukumnieks Edgars Skrīvers (10-2-0), kurš agrāk pārstāvēja mūsu valsts vienīgo profesionālo cīņu sporta komandu “TM Fighting Team”, parakstījis līgumu ar slaveno Taizemes klubu “Phuket Top Team”.

Šā gada sākumā šķīrās divdesmit četrus gadus vecā Edgara Skrīvera un “TM Fighting Team” ceļi, kuras krāsas tukumnieks pārstāvēja gandrīz trīs gadus. Pa šo laiku viņš izcīnīja vairākas nozīmīgas uzvaras un kļuva par organizācijas FREON Latvijas čempionu pusvieglajā svarā.

Skrīvers bija uzsācis sarunas ar vairākiem Āzijas un aizokeāna klubiem. Viņu pie sevis uz Kanādu aicināja bijušais UFC smagā svara cīkstonis Kristofs Midu, kā arī taizemiešu klubs “Tiger Muay Thai”, kurā Edgars aizvadīja dažas treniņnometnes.

Beigās Skrīvers tomēr izlēma pievienoties citam Taizemes klubam “Phuket Top Team”, kurā trenējas vairāki pasaules līmeņi atlēti ar uzkrātu pieredzi UFC, WEC un “Bellator” kā Džeims Maksvīnijs (14-13-0), Entonijs Līons (13-7-0), Dons Karlo – Klauss (10-7-0) un Andžela Magana (11-8-0).

Latvietis ar taizemiešu klubu noslēdza līgumu uz sešiem mēnešiem. Viņam paredzēti treniņi trīs reizes dienā, kā arī klubs sola parūpēties par cīņu piedāvājumiem Āzijas tirgū. Jāpiebilst, ka tur lielākā MMA organizācija ir “One Championship”, iekš kuras sitās ļoti daudzas pasaules zvaigznes.

“Ar rītdienu uzsāku treniņus. Treniņi būs katru dienu. Pirmdienās, trešdienās un piektdienās vakaros notiks sparingi,” portālam Sportacentrs.com savu noslogojumu atklāja Edgars Skrīvers, kurš bija ieplānojis piedalīties savā dzimtajā pilsētā Tukumā notiekošajā cīņu šovā “Milžu cīņas 4”, taču sakarā ar došanos uz Taizemi, šis pasākums viņam ies secen.

Jāpiebilst, ka Edgars savu pēdējo MMA cīņu aizvadīja pērnā gada oktobrī pretinieka atteikuma dēļ ar tehnisko nokautu uzveicot Polijas pārstāvi Azamatu Mustafajevu (6-4-0). Taču, kā visi atceramies, “Arēna Rīga” notiekošā cīņu pasākuma organizatori nepamatotu un dīvainu iemeslu dēļ oficiālajā statistikas datu bāzē sherdog.com samainīja uzvarētājus, panākumu pietiesājot Mustafajevam.

“Tas no organizatoru puses bija absurds, jo roku kā uzvarētājam pacēla man, taču es vairs par to nedomāju, turpinu trenēties un koncentrēties nākamajām cīņām. Katrā ziņā, nākamreiz divreiz padomāšu, pirms piekritīšu cīnīties apšaubāma tipa organizācijās,” savu neapmierinātību par organizatoru neizprotamo rīcību pauda Skrīvers.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2015-10-02 20:11, pirms 9 gadiem
Lieliski jaunumi! Apsveicu, Edgar!