Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

MMA cīkstonim Bispingam trauma, cīņa ar Vitakeru atcelta

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

MMA cīkstonim Bispingam trauma, cīņa ar Vitakeru atcelta
Maikls Bispings
Foto: themmacorner.com

Britu MMA vidējā svara cīkstoņa, realitātes šova “The Ultimate Fighter 3” uzvarētāja Maikla Bispinga (27-7-0) treniņos gūtā savainojuma dēļ atcelta 15. novembrī cīņu šovā “UFC 193” ieplānotā cīņa ar austrālieti Robertu Vitakeru (14-4-0).

Trīsdesmit sešus gadus vecais bijušais britu organizācijas “Cage Rage” čempions Maikls Bispings, gatavojoties cīņai ar austrālieti Robertu Vitakeru, treniņos guvis elkoņa savainojumu, kā dēļ bija spiests atteikties no šīs cīņas.

Savainoto Bispingu pieteicās aizvietot realitātes šova “The Ultimate Fighter” finālists Uraija Hols (12-5-0), kurš savā pēdējā cīņā visai sensacionāli nokautēja bijušo organizāciju DREAM un Strikeforce čempionu Gegardu Musasi (37-6-2).

“Atvainojos visiem tiem, kuri nopirka biļetes uz šo šovu, lai redzētu cīņu ar manu piedalīšanos, kā arī Robertam Vitakeram par to, ka atcēlās šis mačs. Domāju, ka šis pasākums būs lielisks arī bez manis, taču man tik un tā žēl, ka nevarēšu tajā piedalīties,” faniem atvainojās Maikls Bispings, kurš pats pārdzīvo par gūto traumu un nepiedalīšanos šovā.

Jāpiebilst, ka cīņu šovs “UFC 193” notiks 15. novembrī Austrālijas pilsētā Melburnā 70, 000 cilvēku ietilpīgajā “Etihad Stadium” arēnā. Šī pasākuma galvenā cīņa būs starp UFC čempioni Rondu Rouziju (12-0-0) un bijušo boksa čempioni Holiju Holmu (9-0-0).

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja