Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC čempions Bensons Hendersons pievienojas “Bellator”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC čempions Bensons Hendersons pievienojas “Bellator”
Bensons Hendersons
Foto: iamkoream.com

Bijušais MMA organizāciju UFC un WEC vieglā svara čempions Bensons Hendersons (23-5) tā vietā, lai pagarinātu līgumu ar UFC, kuras rindās strādā kopš 2011. gada, parakstījis ilgtermiņa kontraktu ar “Bellator”.

Trīsdesmit divus gadus vecā amerikāņa Bensona Hendersona aktīvā ir prestižo organizāciju UFC un WEC vieglā svara čempiona jostas, bet tagad sportists mēģinās savu kolekciju papildināt ar “Bellator” vieglā vai pusvidējā svara čempiona titulu.

“Ņemot vērā manus sasniegumus UFC, mēs zinājām, ka mums tiks dota iespēja uzreiz paspēkoties par titulu jebkurā no svara divīzijām, kuru mēs izvēlēsimies,” ārzemju masu medijiem atklāja Hendersons, kuram stāv izšķirties vai cīnīties ar Bellator pusvidējā svara čempionu Andreju Koreškovu (18-1) vai vieglā svara čempionu Vilu Brūksu (17-1).

“Mēs šobrīd vēl neesam izlēmuši, kurā svara kategorijā cīnīsimies. Par to ar “Bellator” vadību šobrīd mēģina vienoties mana komanda. Mani tas priecē un motivē, jo nebūs vairāk nekādu revanša cīņu, tikai jauni pretinieki.”

Hendersons UFC pameta ar savā statistikas bagāžā uzkrātu divu cīņu uzvaru sēriju pār Horhi Masvidalu (29-10) un Brendanu Teču (11-3). Protams, Bensona karjeras nozīmīgākās uzvaras ir panākumi pār Donaldu Serroni (28-7), Frenkiju Edgaru (20-4-1), Kleju Guidu (32-16), Gilbertu Melendesu (22-5), Džošu Tomsonu (22-8) un Neitu Diazu (18-10), taču pats sportists uzskata, ka viņa lielākie panākumi tikai vēl priekšā.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  -1 [+] [-]

, 2016-02-03 13:51, pirms 8 gadiem
"ir prestižo organizāciju UFC un WEC vieglā svara čempiona jostas"
Vismpār labu laiku kā nav.

     [+] [-]

, 2016-02-04 15:40, pirms 8 gadiem
Un Andreju Koreškovu, ne Sergeju.

     [+] [-]

, 2016-02-07 21:00, pirms 8 gadiem
jancuks77 rakstīja: "ir prestižo organizāciju UFC un WEC vieglā svara čempiona jostas"
Vismpār labu laiku kā nav.
Uzvarot titulcīņas, cik zinu, viņiem tiek dotas jostas, tā kā mājās stāv.