Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Leisāns bez grūtībām uzveic britu MMA cīkstoni Olanrevadžu

Leisāns bez grūtībām uzveic britu MMA cīkstoni Olanrevadžu
Artūrs Leisāns kopā a savu treneri Edgaru Lipskiju
Foto: MMA Jurmala

Vakar savu uzvaru sēriju pagarināja pusvidējā svara (-77 kg) MMA cīkstonis Artūrs Leisāns (2-0), kurš Jūrmalā notiekošā cīņu šova "FREON: Big Red Sun 2017" ietvaros pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja nigēriešu izcelsmes britu sportistu Maiklu Olanrevadžu (0-1).

Dažas dienas pirms šī gaidāmā dueļa britu cīkstonis publiski izteicās, ka nokautēs Leisānu pirmajā raundā. Protams, tas nedaudz uzkurināja ne tikai jūrmalnieka līdzjutējus, bet arī pašu Artūru, kurš britam atbildēja, ka viņš runās ringā.
Latvietis arī turēja doto vārdu un diezgan viegli uzvarēja ringā agresīvi noskaņoto britu, kurš jau no paša cīņas sākuma bija izvēlējies strādāt uz uzbrukumiem, bet aizmirstot par aizsardzību, un dabūja par to samaksāt.

"Pirms cīņas solīju, ka nokautēšu Artūru, tāpēc jau no paša sākuma metos viņam virsū, jo man bija jāpilda, ko solīju. Taču es kļūdījos un izlaidu spēcīgu sitienu. Man melns gar acīm nozibēja, taču nevēlējos padoties," pēc cīņas portālam Sportacentrs.com stāstīja Maikls Olanrevadžu, kurš klāstīja, ka drīzumā atkal cīnīšoties Latvijā.

Pateicoties uzvarai pār Olanrevadžu sporta kluba "MMA Jūrmala" audzēknis visticamāk nākamo cīņu aizvadīs 11. novembrī Tukumā "Milžu cīņās" un tas būs titula mačs par Latvijas pusvidējā svara čempiona jostu, kura uz doto mirkli ir vakanta.

Manzolo bez problēmām tiek galā ar Bogdanasu

Cīņu šovā "FREON: Big Red Sun 2017" uz ringa kāpa arī Igaunijas vadošais MMA cīkstonis Andrejs Manzolo (16-6), kuram uz doto mirkli ir līgumattiecības ar Eiropas vadošo MMA organizāciju "Cage Warriors".

Jūrmalā Manzolo dūres krustoja ar lietuviešu vidējā svara atlētu, Baltijas čempionu kikboksā un pankrationā Mariusu Bagdonu (2-3). Arī šajā mačā pārsteigumu nenotika. Igaunis sākotnēji atļāva pastrādāt savam pretiniekam, taču brīdī, kad abi saķērās klinčā Manzolu lietuvieti nogāza zemē un, pielietojot rokas laušanas paņēmienu, izcīnīja uzvaru.

"FREON: Big Red Sun 2017" cīņu rezultāti:

DisciplīnaUzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
KikbokssEidvinas Vaitkus (Lietuva)Ivo KeinsDecision32:00
KikbokssŅikita ĻeškovičšDargirdas Šimkus (Lietuva)Decision33:00
KikbokssIļja IvanovsEimantas Sabataitis (Lietuva)Decision33:00
BokssZigurds KrauklisRomāns GutkovičšDecision33:00
BokssMaksims ZaharovsZigmunds MaksimovsDecision33:00
MMAAndy Manzolo (Igaunija)Marius Bagdonas (Lietuva)Submission12:13
MMAArtūrs LeisānsMichael Olanrewaju (Anglija)TKO12:05
PankrationsKaspars PeregudovsDeniss StepanovsDecision (Extra.r.)23:00
PankrationsMilanas Majauskas (Lietuva)Andris KleinsSubmission12:14

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2017-08-01 20:55, pirms 7 gadiem
Jē stepanovs zaudēja
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.