Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vaits: “Bispings, kad atlabs, cīnīsies ar Romero”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vaits: “Bispings, kad atlabs, cīnīsies ar Romero”
Joels Romero
Foto: sherdog.com

UFC prezidents Dena Vaits atklāja, ka organizācijas UFC vidējā svara (-84 kg) čempions brits Maikls Bispings (30-7), kurš nesen pārcieta ceļgala operāciju, savu nākamo titula aizstāvības cīņu aizvadīs ar kubieti Joelu Romero (12-1).

Vaits uzskata, ka trīsdesmit deviņus gadus vecais Romero jau pietiekami ilgi ir gaidījis iespēju paspēkoties par Bispingam piederošo UFC čempiona jostu. Bet izskatās, ka šī cīņa notiks ne ātrāk kā maijā, jo čempions šīs nedēļas sākumā pārcieta ceļgala operāciju.

Pirms kāda laika Maikls Bispings izteicās, ka nākamo sava titula aizstāvības cīņu vēlētos aizvadīt ar slaveno kanādieti Džordžu Santpjēru (25-2) vai UFC pusvidējā svara (-77 kg) čempiona titula turētāju Taironu Vūdliju (16-3-1). Kā arī viņš nebūtu pret divkauju ar bijušo UFC vidējā svara čempionu Andersonu Silvu (33-8), ar kuru viņš vienreiz jau cīnījies. Taču šobrīd izskatās, ka plāni par cīņām ar šiem vīriem britam jāatliek uz kādu laiku, jo rindā uz viņa titulu stāv Joels Romero.

“Joels jau ilgu laiku gaida cīņu par titulu. Bispings gribēja revanša maču ar [Denu] Hendersonu, un viņš to dabūja, jo tā priekš Dena, kuru es ļoti cienu, bija pēdējā cīņa. Bet tagad Maiklam jācīnās ar obligāto titula pretendentu, kas ir Romero,” atklāja Vaits. “Ja paskatās, ko Romero izdarīja cīņā ar [bijušo UFC čempionu] Krisu Veidmanu, viņš viennozīmīgi pelnījis iespēju pacīnīties par titulu.”

2000. gada Sidnejas Olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvēs brīvajā cīņā Joels Romero nav zaudējis nevienā UFC aizvadītajā mačā. Viņš pasaules ietekmīgākajai MMA organizācijai pievienojās 2013. gada aprīlī, un kopš tā laika nav piedzīvojis nevienu zaudējumu pēdējās astoņās aizvadītajās cīņās. Starp viņa skaļākajām uzvarām ir panākumi pār bijušajiem čempioniem Krisu Vaidmanu, Lioto Mačidu (22-7) un Ronaldo Souzu (23-4). Vērts atgādināt, ka MMA karjeras sākumā kubietis uzveica arī Latvijas sportistu Ņikitu Petrovu (7-5-1).

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...