Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Marko Huks veiksmīgi nosargā savu WBO titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Marko Huks veiksmīgi nosargā savu WBO titulu
Marko Huks (no labās) cīņā ar Mirko Largeti
Foto: boxingnews.com

WBO pirmā smagā svara pasaules čempions boksā Marko Huks (38-2-1, 26KO) vakarnakt Vācijā izcīnīja savu kārtējo uzvaru un nosargāja titulu, divpadsmit raundu cīņā pēc punktiem uzveicot līdz tam neuzvarēto itāli Mirko Largeti (21-1, 13 KO).

Savā kārtējā WBO titula aizstāvības cīņā divdesmit deviņus gadus vecais Marko Huks ringā tikās ar uz to brīdi neuzveikto Eiropas čempionu boksā itāli Mirko Largeti.

Visas cīņas garumā neliels pārsvars piederēja čempionam, bet cīņas pēdējā divpadsmitajā raundā Huks paaugstināja tempu un beidzot viņam izdevās nosūtīt Largeti nokautā, taču sitiens tika izdarīts uzreiz pēc cīņas beigu signāla un nokauts netika ieskaitīts.

Līdz ar to uzvaru ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu (118-110, 118-110 un 116-112) izcīnīja vācu bokseris Marko Huks, nosargājot savu WBO pasaules čempiona jostu jau trīspadsmito reizi pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
boxrec.com