Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Puļevs: "Visticamāk, Kļičko lieto dopingu"

Jānis Pārums

Puļevs: "Visticamāk, Kļičko lieto dopingu"
Vladimirs Kļičko un Kubrats Puļevs
Foto: AP/Scanpix

Bulgāru smagsvars Kubrats Puļevs (20-0, 11KO), kurš 6.septembrī aizvadīs cīņu pret IBO, IBF, WBO un WBA superčempionu Vladimiru Kļičko (62-3, 52KO), apsūdzējis savu pretinieku aizliegtu vielu lietošanā.

"Neuzskatu, ka esmu autsaiders. Priecājos, ka mani nenovērtē – tas man dod priekšrocības un papildus motivē," atzina Puļevs.

Jautāts, kāpēc preses konferences laikā Hamburgā, Puļevs daudz runājis par dopinga tēmu, bulgārs atbildēja: "Jo tas ir svarīgi. Sportā noteikumiem jābūt vienādiem visiem. Gribu iziet tos pašus dopinga testus, kurus Kļičko. Manuprāt, nav godīgi, ka no pretendenta pārbaudes var ņemt jebkur un jebkad, bet čempions iziet testēšanu tikai pēc cīņas. Pat bērni zina, ka līdz cīņai var organismu attīrīt no aizliegtajām vielām. Ja es būtu čempions, piekristu jebkuriem dopinga testiem, lai tikai pierādītu cilvēkiem to, ka man nav ko slēpt."

"Uzskatu, ka čempions nedrīkst slēpties un manevrēt par dopinga tēmu. Tas tikai rada aizdomas par viņa godīgumu. Kļičko savu uzvedību attaisno ar to, ka tas nav atrunāts līgumā, bet tādā gadījumā viņš var iziet testēšanu brīvprātīgi. Es pat vairs nerunāju par to, ka viņa brālim tika konstatētas aizliegtās vielas pirms Atlantas olimpiskajām spēlēm, tāpēc viņš netika pielaists sacensībām (1996.gadā Vitāliju Kļičko pieķēra aizliegtu vielu lietošanā; vēlāk viņš atzina, ka dakteris viņam devis zāles, lai ātrāk sadziedētu savainoto kāju, taču pats Kļičko nav zinājis, ka šajās zālēs ir aizliegtās vielas – aut.). Viss ir vienkārši – vai nu viņš piekrīt iziet tos pašus testus, kurus es, vai no tiem atsakās. Otrajā gadījumā tas pierāda to, ka viņš, visticamāk, lieto kaut kādas aizliegtas vielas, kas viņam ļauj tik ilgi turēties virsotnē," sacīja Puļevs.

"Cīņa par pasaules čempiona titulu ir mans sapnis, bet es šai cīņai gatavošos, kā jebkurai citai cīņai," norādīja titula pretendents. "Bokss ir sporta veids, kur nekad neko nevar paredzēt par 100%. Izredzes ir 50 uz 50. Taču domāju, ka es uzvarēšu interesantā cīņā."

  +2 [+] [-]

, 2014-07-31 22:25, pirms 10 gadiem
Cīņa būs tāda pati kā pret Povetkinu - Kļičko šo slānīs, un pretinieks neko nevarēs padarit. 12 raundi UD uzvara Kļičko

  +3 [+] [-]

, 2014-07-31 22:34, pirms 10 gadiem
Kādas problēmas, kļūsti par čempionu, un arī varēsi testu iziet pēc cīņas !!!!

     [+] [-]

, 2014-07-31 22:57, pirms 10 gadiem
Lieto, lieto dopingu... kā savādāk izskaidrot to biežo klinčošanu

  -1 [+] [-]

, 2014-07-31 22:58, pirms 10 gadiem
Breakpoint rakstīja: Kādas problēmas, kļūsti par čempionu, un arī varēsi testu iziet pēc cīņas !!!!
Tu nu gan es ldiots!
skatāmies uz pavisam citiem bokseriem un situāciju - pieņemam tīri teorētiski situāciju, ka ir 2 identiski bokseri - tad viens ir čempis un sāk lietot dopingu! kā tad lai otrs kļūst par čempi, lai varētu testēties pēc cīņām? nekā.. tiešām domā, čali

  +1 [+] [-]

, 2014-07-31 23:13, pirms 10 gadiem
Pelmenis saprot, ka reāli atrausies, tāpēc jau tagad meklē atkāpšanās ceļus.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-31 23:43, pirms 10 gadiem
kungs rakstīja: Tu nu gan es ldiots!
skatāmies uz pavisam citiem bokseriem un situāciju - pieņemam tīri teorētiski situāciju, ka ir 2 identiski bokseri - tad viens ir čempis un sāk lietot dopingu! kā tad lai otrs kļūst par čempi, lai varētu testēties pēc cīņām? nekā.. tiešām domā, čali
Ja tik vienkārši būtu to organismu attīrīt, tad šaubos, vai lievalstu sportistiem jebkādā sporta veidā kādreiz tiktu kas uzrādīts.

  -1 [+] [-]

, 2014-08-01 00:06, pirms 10 gadiem
Ernijzz rakstīja: Ja tik vienkārši būtu to organismu attīrīt, tad šaubos, vai lievalstu sportistiem jebkādā sporta veidā kādreiz tiktu kas uzrādīts.
Un Tu domā, ka nav viegli attīrīt? IR! Ja kaut ko sajēdz no dopinga utt, tad sapratīsi, ka viss ir ļoti vienkārši. Profesionālajā sportā uz dopingu iekrīt tikai tie, kuri nebija paredzējuši, ka būs kaut kādi testi, vai trenneru, vai personīgo ārstu dēļ! Pārējie, kas testus iziet bez aizķeršanās ir rūpīgi visu pārdomājuši. Katram profesionālam sportistam, it īpaši tādam kā Kļičko, ir savi zināmi robi antidopinga padomēs, kas ļoti labi informē, kas un kā, un kad var ierasties pie sportista paņemt urīnu! Tā shēma ir ļoti pārdomāta. Iekrīt tikai neveiksmes dēļ! Profesionālajā sportā IR un PALIKS dopings. TGieši dēļ tā viss sports ir tikai interesantāks, sēks un ātrums lielāks, izturība, atlētiskums, viss ir labāks! Samierinies.

     [+] [-]

, 2014-08-01 20:47, pirms 10 gadiem
Puļevs ir labs! 100% būs sakarīga cīņa. Pelmeņi bija iepriekšējie divi..

negausis rakstīja: Pelmenis saprot, ka reāli atrausies, tāpēc jau tagad meklē atkāpšanās ceļus.

     [+] [-]

, 2014-08-03 17:34, pirms 10 gadiem
RobertsR rakstīja: Un Tu domā, ka nav viegli attīrīt? IR! Ja kaut ko sajēdz no dopinga utt, tad sapratīsi, ka viss ir ļoti vienkārši. Profesionālajā sportā uz dopingu iekrīt tikai tie, kuri nebija paredzējuši, ka būs kaut kādi testi, vai trenneru, vai personīgo ārstu dēļ! Pārējie, kas testus iziet bez aizķeršanās ir rūpīgi visu pārdomājuši. Katram profesionālam sportistam, it īpaši tādam kā Kļičko, ir savi zināmi robi antidopinga padomēs, kas ļoti labi informē, kas un kā, un kad var ierasties pie sportista paņemt urīnu! Tā shēma ir ļoti pārdomāta. Iekrīt tikai neveiksmes dēļ! Profesionālajā sportā IR un PALIKS dopings. TGieši dēļ tā viss sports ir tikai interesantāks, sēks un ātrums lielāks, izturība, atlētiskums, viss ir labāks! Samierinies.
Tieši tā