Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks: "Esmu gatavs cīnīties pret Ļebedevu un Gasijevu jebkur"

Jānis Pārums

Usiks: "Esmu gatavs cīnīties pret Ļebedevu un Gasijevu jebkur"
Oleksandrs Usiks
Foto: K2 Promotions

WBO pasaules čempions pirmajā smagajā svarā Oleksandrs Usiks (12-0, 10KO) izteicis gatavību cīnīties ar Denisu Ļebedevu (29-3, 22KO) un Muratu Gasijevu (24-0, 17KO), kuri ir citu versiju čempioni.

"Cīņas pret Denisu Ļebedevu un Muratu Gasijevu būtu labas boksam un tā līdzjutējiem. Taču tiklīdz tam visam piepīs klāt politiku, sāks līt mēsli. Sportā par politiku ir jāaizmirst, jādomā tikai par sportisko pusi," atzina Usiks. "Bez jostas apvienojošajām cīņām mēs stāvēsim uz vietas un neattīstīsimies."

"Man vispār ir vienalga, kur cīnīties – esmu gatavs braukt uz jebkuru pilsētu un valsti. Esmu gatavs braukt uz Maskavu vai jebkur citur un cīnīties pret Ļebedevu vai Gasijevu. Viss, ko vajag – vienoties par cīņu. Lai pie tā strādā promouteri," piebilda Usiks.

Jāatgādina, ka Gasijevs ir IBF, bet Ļebedevs WBA pasaules čempions. Vēl vienu čempionu (WBC) latvieti Mairi Briedi ukrainis nepieminēja, lai gan iepriekš izteicis gatavību iziet ringā arī pret viņu. Savukārt Usika treneris Džeims Ali Bašīrs nesen norādīja, ka visbīstamākie pretinieki viņa padotajam būtu Gasijevs un Briedis.

"Kas rada Usikam draudus divīzijā? Ir pāris puiši. Ja Ļebedevs, manuprāt, jau ir savas karjeras izskaņā, tad milzu bīstamību rada Gasijevs un Briedis – jauni, izsalkuši čempioni. Viņi rada reālus draudus. Varbūt vēl ne tagad, bet nākotnē. Pēc boksēšanās stila bīstamāks ir Gasijevs. Briedis boksēsies, Gasijevs izdarīs spiedienu, presingos un liks Usikam cīnīties uz savu spēju robežas," norādīja Bašīrs.

Slēpts komentārs: RolandsP

     [+] [-]

, 2017-05-31 17:57, pirms 7 gadiem
Usiks arī Beljū piedāvāja noskaidrot stiprāko.braukāt riņķī, varot cīnīties Londonā, pat, ja Beljū negrib mest nost riepu, varot cīnīties smagajā svarā.ties smagajā svarā.

  +2 [+] [-]

, 2017-05-31 18:43, pirms 7 gadiem
Gribētu redzēt Usiku pret Gasijevu - varētu būt labs....

  -4 [+] [-]

, 2017-05-31 19:14, pirms 7 gadiem
Kas ar Briedi? Sen nekas nav dzirdēts. Būtu tā kā laiks sarunāt nākamo cīņu.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-31 20:47, pirms 7 gadiem
Magnijs rakstīja: Kas ar Briedi? Sen nekas nav dzirdēts. Būtu tā kā laiks sarunāt nākamo cīņu.
Droši vien menedžeris mēģina atrast zelta vidusceļu-dabūt naudu un nezaudēt jostu......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja