Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Brieža komanda priecīga par gatavošanos un sola pārsteigumus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Brieža komanda priecīga par gatavošanos un sola pārsteigumus
Mairis Briedis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis trešdien dosies uz Čikāgu, kur 11. novembrī aizvadīs pasaules boksa supersērijas cīņu pret Noelu Gevoru. Pirms tam aizvadīts atklātais treniņš, pēc kura treneri Dmitrijs Šiholajs un Viktors Jaraščuks atskatījās uz paveikto un komentēja pretinieku.

"Aizvadījām ļoti labu sagatavošanās posmu, iztiekot bez savainojumiem. Mums bija seši sparinga partneri – divi angļi, polis, ukrainis, dānis un latvietis [Ričards Bolotņiks. Interesanti, ka viņš komentēs nākamo Brieža cīņu – aut.]. Viss salikās ļoti veiksmīgi – bijām ieplānojuši labu darba apjomu, un visu paveicām," teica Dmitrijs Šiholajs. "Boksā vienmēr gatavojamies 12 raundu cīņai, esam gatavi visam. Iepriekšējā reizē sagatavošanās nesanāca tādu, kādu vēlējāmies, jo bijām jauna komanda un iepazinām cits citu. Tagad mums pievienojies labs latviešu treneris, strādājam pie niansēm."

"Skats no malas ir ļoti labs, komanda ir ļoti laba, ir interesanti strādāt," pauda jaunpienācējs Viktors Jaraščuks. "Maira komandā esmu otro mēnesi. Kā jau Dmitrijs teica, viss iet pēc plāna, viss ir izpildīts. Labs sagatavošanās posms. Brauksim uz Ameriku un cerēsim, ka viss būs kārtībā. Mairis ir gatavs cīņai."

"Esam saliedēta komanda, kas saprotas no pusvārda. Valda vienprātība, nav balss pacelšanas. Izdevies pielikt vairākās jomās. Iespējams, pirms iepriekšējās cīņas man kaut kur pietrūka trenera autoritātes, bet domāju, ka to esam sakārtojuši. Vairs nebūs nekāda psiholoģiskā diskomforta. Motivēts bokseris – tas sagatavošanos padara daudz labāku," teica Šiholajs, piebilstot, ka sparingos galvenokārt strādāts pie Brieža kāju darbības.

"Amerikā aizvadīsim pēdējo sagatavošanās posmu. Vairs nebūs lielas slodzes, strādāsim taktiski un tehniski," ieskatu nākamajā pusotrā nedēļā sniedza Jaraščuks. "Mairis ir ļoti labs sportists tādā ziņā, ka prot klausīties un mācīties. Viņš ļoti grib ieviest nepieciešamās izmaiņas. Cīņā redzēsim, cik ļoti mums tas būs izdevies."

"Sagatavošanās posmā veicām nelielas izmaiņas," par cīņu, kas notiks Čikāgā, teica Jaraščuks. "Pabīdījām laikus uz augšu, izmainījām gulēšanas režīmu. Centāmies pēc iespējas pielāgoties Čikāgas laika zonai. Pilnīgi tas nav iespējams, bet mēģinājām iet tajā virzienā, dzīvot aptuveni pēc tā laika."

"Viņš nav viegls pretinieks," Noelu Gevoru komentēja Šiholajs. "Cīnījies ar spēcīgiem bokseriem. Pret jebkuru bokseri ringā ir grūti, katram ir savas iezīmes, lai viņš būtu spēcīgs, vājš vai vidējs. Taču arī mēs gatavojam pārsteigumus."

  +3 [+] [-]

, 2018-10-30 15:32, pirms 5 gadiem
varējāt jau pie raksta arī atzīmēt to, ka tikāt padzīti pēc Brieža lūguma

  -1 [+] [-]

, 2018-10-30 15:39, pirms 5 gadiem
miesa1989 rakstīja: varējāt jau pie raksta arī atzīmēt to, ka tikāt padzīti pēc Brieža lūguma
Kādā sakarā? Par to, ka publicēja Siestas viedokli?

  +2 [+] [-]

, 2018-10-30 15:40, pirms 5 gadiem
Tas bija smieklīgi noteikti ka pēc tāda prikola live filmētājs ieskrēja bietē

  +4 [+] [-]

, 2018-10-30 15:53, pirms 5 gadiem
M. Briedis : "Ātrais kredīts ir mans dopings"

 +12 [+] [-]

, 2018-10-30 16:10, pirms 5 gadiem
miesa1989 rakstīja: varējāt jau pie raksta arī atzīmēt to, ka tikāt padzīti pēc Brieža lūguma
Tādam būtu arī jābūt neatkarīgajam mēdijam, kas publicē vairākus veidokļus nevis vienkārši noklusē un atspoguļo tikai to, kas ērti. Brieža cepiens tikai apliecina, ka Siestas teiktajā bija arī daļa patiesības un ir apsveicams fakts, ka vismaz daļa mēdiju to atspoguļo un katrs var pieņem lēmumu par to kura viedoklim ticēt.

  +9 [+] [-]

, 2018-10-30 16:23, pirms 5 gadiem
Skumji.. Briedis ar savu izgājienu man liek vilties, jo piekrītu, ka jābūt publicētiem dažādiem viedokļiem, pie tam tos lasot biju vairāk Brieža pusē.. tagad sāku aizdomāties..

  -2 [+] [-]

, 2018-10-30 16:27, pirms 5 gadiem
Kaut kā nervozi viss tur notiek, atceroties, kā beidzās sadarbība ar Mihaiļenko, vēlāk Kleinu, pēc tam Siestas pārmešana. Treneru kārtīgu nav, pretinieks nopietns, ja nevinnēs, viņš pie Zauerlanda būs viendienītis.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-30 16:48, pirms 5 gadiem
miesa1989 rakstīja: varējāt jau pie raksta arī atzīmēt to, ka tikāt padzīti pēc Brieža lūguma
pastāsti sīkāk, mēs, pārējie neko nezinām

  -1 [+] [-]

, 2018-10-30 17:48, pirms 5 gadiem
Oj, ar šitiem treneriem labi ja pirmo kārtu pārvarēs.

  -2 [+] [-]

, 2018-10-31 07:22, pirms 5 gadiem
aloizs rakstīja: Skumji.. Briedis ar savu izgājienu man liek vilties, jo piekrītu, ka jābūt publicētiem dažādiem viedokļiem, pie tam tos lasot biju vairāk Brieža pusē.. tagad sāku aizdomāties..
Izgājiens bija no sportacentra puses. Mairis parādīja attieksmi pret viņu uzvedību.