Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Toni: "Fiziski un psiholoģiski iznīcināšu Lebedevu"

Toni: "Fiziski un psiholoģiski iznīcināšu Lebedevu"
Džeimss Toni
Foto: Sergey Gilev, sports.ru

Bijušais pasaules čempions boksā trijās dažādās svara kategorijās, amerikānis Džeimss Toni (73-6-3, 44KO) apsolījis pārmācīt savu pretinieku, krievu Denisu Lebedevu (22-1, 17KO). Toni apsolījis sagraut Lebedeva sapņus un cerības un sakropļot viņa karjeru.

"Sagraušu Lebedevu fiziski un psiholoģiski. Neesmu drošs, cik raundus viņš izturēs. Varbūt viss beigsies četru raundu laikā. Visi tie jaunie bokseri, ar kuriem esmu cīnījies, visi tie jaunie talanti – visus tos esmu iznīcinājis," sacīja Toni.

"Esmu ļoti nopietni noskaņojies šai cīņai," uzsvēra Toni. "Ja es ar kādu cīnos, es vēlos viņu iznīcināt. Gan fiziski, gan psiholoģiski. Tie bokseri, kas pēdējo divu, trīs gadu laikā atteikušies ar mani cīnīties, vienkārši domājuši, ka es esmu pārāk bīstams. Tagad viņi saka, ka es esmu vecs un resns. Nu tad sodiet mani par to! Lebedevs, pēc tā ko viņš izdarīja ar Roju Džonsu junioru, ir viens no labākajiem bokseriem šajā svara kategorijā."

Deniss Lebedevs un Džeimss Toni par pagaidu WBA pirmā smagā svara (līdz 91.7 kilogramiem) pasaules čempiona jostu cīnīsies 4.novembrī Maskavā.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com


, 2011-10-30 18:56, pirms 12 gadiem
tie melnie lielās ,bet kad dabū iekšās,tad beidz karjeru
, 2011-10-30 19:06, pirms 12 gadiem
Melnie ātri aizmirst
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-30 21:17, pirms 12 gadiem
Nav tolka neko tgd te raxtīt, kad būs noslēgusies cīņa tad redzēsim
, 2011-10-30 22:24, pirms 12 gadiem
Šeit noteikti var noriskēt ar pāris latiem uz Toni uzvaru, kuru bet365.com vērtē ar 6.00 koeficentu!
, 2011-10-30 23:46, pirms 12 gadiem
Badr Hari rakstīja: Šeit noteikti var noriskēt ar pāris latiem uz Toni uzvaru, kuru bet365.com vērtē ar 6.00 koeficentu!
noriskēju jau uz 10ls. Es tiešām uzskatu, ka Tonī paņems. Pat neuzskatu šo par risku, bet par pašsaprotamu lietu Laikam tota strādā tikai uz vecumu un uz to, ka Tonijs būs par 30kg vieglāks nekā savā iepriekšējā cīņā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-04 08:05, pirms 12 gadiem
Kā vienmēr, visi muld:"Es viņam karjēru sakropļošu, traļivaļi", bet vienmēr smagi atraujās.
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).