Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Beljū: "Iespējams, savu pēdējo cīņu jau esmu aizvadījis"

Krišs Upenieks

Beljū: "Iespējams, savu pēdējo cīņu jau esmu aizvadījis"
Tonijs Beljū
Foto: AFP/Scanpix

WBC pirmā smagā svara goda čempions brits Tonijs Beljū atzīmējis, ka titula nolikšana ir godīga rīcība pret organizāciju un latvieti Mairi Briedi, bet par savu karjeras turpinājumu bokseris atbildēja izvairīgi.

Tonijs Beljū, kurš atzīts par WBC pirmā smagā svara ''goda čempionu, kā rezultātā Mairis Briedis un Marko Huks sestdien cīnīsies par pilnvērtīgu titulu, komentējis savus tuvākos plānus: ''Es varētu arī vairs nekad neiziet ringā. Tagad nedaudz paiešu malā, lai varētu doties nelielā atpūtā ar savu ģimeni. Kad atgriezīšos, tad arī būs kādi jaunumi.''

''Došos prom, lai varu apdomāt visu, kas pēdējā laikā ir noticis. Karjerā maksimums aizvadīšu vēl trīs cīņas. Trīs, jo viena būs, lai iegūtu smagsvaru pasaules čempionu titulu un divas būs vajadzīgas, lai atgūtu pirmā smagā svara titulu. Tagad dodos atpūtā, pēc tam redzēsim, kas notiks tālāk. Zināšu, kāds būs mans tālākais ceļš.

Esmu lepnākais WBC čempions. Cilvēki pat nenojauš, cik lepns esmu, ka man ir šīs organizācijas josta. ''Goda čempions?'' Par to runājām aptuveni nedēļu un tagad esam panākuši vienošanos. Tas ir godīgi pret WBC un Mairi Briedi, kurš tagad cīnīsies pret lielisku bokseri Marko Huku. Ļausim viņiem cīnīties par jostu un tad iesim tālāk.''

Izmantotie resursi:
Tony Bellew says he will only have three more...

  -3 [+] [-]

, 2017-03-30 18:37, pirms 7 gadiem
Aiziet ka labakais.

  +4 [+] [-]

, 2017-03-30 19:09, pirms 7 gadiem
Kriš!!! ... kā rezultātā Mairis Briedis un Marko Briedis svētdien cīnīsies par pilnvērtīgu titulu. Kopš kura laika Huks ir briedis?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-30 19:15, pirms 7 gadiem
Un cīnīsies jau arī 6d nevis 7d!!! Drausmas...

  +3 [+] [-]

, 2017-03-30 19:21, pirms 7 gadiem
Laikam Beljū tomēr dabūja pāris labus štoperus no Heja, galīgi ar putniem aizgājis. Nu jau būs smagsvaru čempions un sados visiem bietē. Ha.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-30 19:56, pirms 7 gadiem
Tas tikai parāda ka par titulu tur visiem pofig, galvenais ir piķis. Nu un kai piķi dabūtu, kāds tituls ir jāiegūst, bet kad jau tur esi, tad visiem pofig, tad tik shēmo lai izkāstu naudu, bet sportiskais princips, vai kurš ir reāli spēcīgākais, kā arī gods tādam būt un aizstāvēt titulu visiem pie vienas vietas.

     [+] [-]

, 2017-03-30 20:38, pirms 7 gadiem
Cik reizes viņš to atkārtos un cik reizes SC par to rakstīs?
Par to ka savu pēdējo cīņu iespējams ir aizvadījis

  -2 [+] [-]

, 2017-03-30 20:43, pirms 7 gadiem
Lebedev>Drozd>Huck>Belliew>Briedis