Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Golovkins un Alvaress pēc skandalozā neizšķirta vēlreiz tiksies 5. maijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Golovkins un Alvaress pēc skandalozā neizšķirta vēlreiz tiksies 5. maijā
Genādijs Golovkins un Kanelo Alvaress
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Genādijs Golovkins un Kanelo Alvaress (svara kategorija no 70 līdz 73 kilogramiem) pirmajā duelī uzvarētāju nenoskaidroja. Kļuvis zināms, ka viņi vēlreiz satiksies 5. maijā.

Pieredzējušais Genādijs Golovkins, kuram pieder pasaules čempiona jostas WBA, WBC, IBF un IBO versijās, karjeras laikā aizvadītajās 38 cīņās nav uzvarējis tikai vienu reizi – septembrī viņa duelī pret Kanelo Alvaresu tika fiksēts neizšķirts, kas izraisīja sašutumu boksa aprindās. Golovkins, kuram arī neizšķirts ļāva saglabāt čempiona jostas, lielākajā daļā raundu saimniekoja ringā, taču viņam uzvaru piešķira tikai viens no tiesnešiem. Vēl viens lēma par neizšķirtu, bet trešais tiesnesis uzskatīja, ka Golovkins bijis pārāks tikai divos raundos.

Protams, uzreiz pēc cīņas sākās runas par revanšu, un abām pusēm izdevies vienoties par atgriešanos ringā – otrā tikšanās paredzēta 5. maijā, bet norises vieta pagaidām nav zināma. Pirmais duelis notika Lasvegasā, un dārgākās biļetes pie ringa bija nopērkamas par 20 tūkstošiem dolāru. Interesanti, ka 5. maijā Londonā bija paredzēts duelis starp Deividu Heju un Toniju Beljū, tomēr cīņa tika pārcelta.

"Tā ir cīņa, kuru gaida visa pasaule. Nepiekritu tiesnešu lēmumam pirmajā duelī. Otrajā reizē šaubām nebūs vietas – ringu pametīšu kā vidējā svara pasaules čempions," sacīja Golovkins. Tikpat bravūrīgs bija arī Alvaress. "Priecājos vēlreiz piedalīties vienā no svarīgākajiem notikumiem boksa vēsturē. Cīņa būs bauda faniem, kuri grib redzēt labākos pret labākajiem. Šoreiz Golovkinam nebūs nekādu attaisnojumu par tiesnešiem, jo es viņu izslēgšu."

Izmantotie resursi:
Gennady Golovkin v Saul 'Canelo' Alvarez:...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja