Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Džošua: "Cilvēki gribēja redzēt Takamu bezsamaņā, to arī centos paveikt"

Džošua: "Cilvēki gribēja redzēt Takamu bezsamaņā, to arī centos paveikt"
Karloss Takama un Entonijs Džošua
Foto: PA Wire / Scanpix

"Cilvēki gribēja redzēt Takamu bezsamaņā un centos to panākt, bet tiesneša darbs ir ļaut bokserim nodzīvot vēl vienu dienu," pēc uzvaras pār Karlosu Takamu cīņā, ko desmitajā raundā pārtrauca tiesnesis, sacīja britu bokseris Entonijs Džošua.

"Ierados cīnīties. Nesēšu un nepieņemu lēmumus. Tā bija laba cīņa līdz tiesnesis to apturēja, tāpēc man ir lielākā cieņa pret Takamu. Cilvēki gribēja redzēt Takamu bezsamaņā uz zemes, un to arī centos paveikt," pēc uzvarētās kaujas sacīja Džošua. "Man vienalga, vai izslēdzu viņu, vai nocīnos 12 raundus, vai tiesnesis cīņu aptur. Cilvēki grib redzēt cīnītājus, un es cīnos vienmēr."

"Sagādāju viņam problēmas un notriecu viņu, ievainoju viņu. Pārsitu abas viņa acis, viņš asiņoja. Mani šorti un apavi bija balti, tagad tie ir rozā. Cilvēki gribēja redzēt Takamu bezsamaņā un centos to panākt, bet tiesneša darbs ir ļaut bokserim nodzīvot vēl vienu dienu," Džošua aizstāvēja tiesneša lēmumu pārtraukt cīņu. "Kad Takama tika apturēts, viņš gribēja turpināt cīņu - tas ir boksera instinkts. Gan 12 raundi, gan cīņas apturēšana ir normāli. Esmu priecīgs, ka uzvarēju un varu iet tālāk."

36 gadus vecais kamerūnietis (pārstāv Franciju) Takams, kurš cīņai piekrita vien divas nedēļas pirms tās un atklāja, ka gatavojies tai 12 dienas, izteicās, ka vēloties revanšu, jo uzskatot, ka cīņa apturēta priekšlaicīgi: "Gribu revanša cīņu. Vēlos ar viņu boksēties vēlreiz. Gribu pieveikt viņu. Viņš ir īsts čempions."

"Neesmu satraucies par 2018. gadu. Vēlos abas pārējās jostas, vienalga - vai pirmais ir Deontejs Vailders vai Džozefs Pārkers," pēc cīņas IBF, WBA un IBO čempions Džošua piesauca gan WBC, gan WBO čempionus kā savus nākamos potenciālos pretiniekus.

Izmantotie resursi:
BBC
The Telegraph - Telegraph Online, Daily...


, 2017-10-29 12:15, pirms 6 gadiem
Ja Josua piekritis velreiz cinities tad cinai vajdzetu but loti interesantai ,jo ja Takama ta turejas trenejoties tikai nepilnas divas nedelas tad gribu redzet kads butu ja trenetos normali
, 2017-10-29 13:22, pirms 6 gadiem
MAD DOG rakstīja: Ja Josua piekritis velreiz cinities tad cinai vajdzetu but loti interesantai ,jo ja Takama ta turejas trenejoties tikai nepilnas divas nedelas tad gribu redzet kads butu ja trenetos normali
Jaa tikai nem vera ka pret konkreto pretinieku ari AJ gatsvojas ari 12 dienas
, 2017-10-29 13:32, pirms 6 gadiem
kungs rakstīja: Jaa tikai nem vera ka pret konkreto pretinieku ari AJ gatsvojas ari 12 dienas
Pieņemu, ka Takama vispār nopietni gatavojās tikai 12 dienas, pirms tam sevi vienkārši uzturot normālā fiziskajā formā, bet Džošua jau laicīgi dzina nopietnu fizisko, plus kačāja tehniku, strādājot pēc mērķtiecīga plāna, lai mačotos ar Pulevu.
, 2017-10-29 17:58, pirms 6 gadiem
Tu joko???
Ja Takams būtu gatavojies tikai 12 dienas, bet līdz tam tikai vienkārši uzturējis sevi formā, tad viņam nebūtu ne mazāko variantu aizvilkt līdz 4-6 raundam, kur nu vēl līdz 10.
Viņš arī bija gatavojies kaut kādai tur cīņai, bet tad nāca piedāvājums - lielā iespēja no kuras nevarēja atteikties...
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.