Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Cīņu šovā 11. jūlijā tiks noskaidrots Baltijas labākais vidējā svara bokseris

Cīņu šovā 11. jūlijā tiks noskaidrots Baltijas labākais vidējā svara bokseris
Mārcis Grundulis. Foto: XL Energy Drink

Atsākoties pilnvērtīgai sporta dzīvei pēc "Covid-19" krīzes, 11. jūlijā klubā "Studio 69" notiks boksa turnīrs "LNK Boxing Super Welter 8", kura ietvaros cīnīsies astoņi Baltijas labākie vidējā svara (līdz 67 kilogramiem, pirmais pusvidējais svars) bokseri.

Turnīrā piedalīsies bokseri no visām trim Baltijas valstīm, bet visvairāk dalībnieki būs no Latvijas, kas arī ir loģiski, jo tieši pie mums ir augstākais spēcīgu bokseru īpatsvars Baltijā. No vietējiem sportistiem kā favorīti jāsauc Mārcis Grundulis, Emīls Špiss, Elvis Veisbergs. Visas turnīra cīņas risināsies vienā vakarā, bokseriem sākot ar ceturtdaļfināliem un šovu noslēdzot ar finālu. Cīņas būs trīs raundus garas, bet ar profesionālā boksa noteikumiem. Ja kāds no bokseriem gūs savainojumu, kas liegs iespēju turpināt cīņu par titulu, viņš tiks aizstāts ar rezervistu, kurš noskaidrosies rezervistu cīņā.

Izloze ritēs pēc līdzīga formāta kā "Golden Contract" turnīrā Lielbritānijā, kurā Latviju pārstāv Ričards Bolotņiks – bokseriem jāizvelk kāda no divu krāsu bumbiņām ar cipariem. Bokseris, kuram būs laimējies izvilkt zilās krāsas bumbiņu ar ciparu “1”, kā pirmais izvēlēsies pretinieku no bokseriem, kuri izvilkuši sarkano bumbiņu.

Savulaik līdzīgu boksa turnīru ar nosaukumu "Bigger’s Better” organizēja "Eurosport", savus pirmos panākumus gūstot Mairim Briedim.

Paralēli šī turnīra cīņām šova ietvaros notiks vēl vairāki dueļi. Boksa sabiedrībā gaidīts ir duelis, kurā Francis “Gepards” Rozentāls tiksies ar Rūdolfu Ozolu, bet svarīgākā cīņa risināsies starp Artūru Gorvolvu un ungāru Ferencu Urbānu. Šo abu bokseru kontā ir septiņas uzvaras, bet ungāru sportists pasaules rangā atrodas par astoņdesmit vietām augstāk. Nesenais kikbokseris Gorlovs šobrīd ir trešais labākais Latvijas bokseris pirmajā smagajā svarā pēc Maira Brieža un Nikolaja Grišuņina.


, 2020-06-29 15:09, pirms 4 gadiem
To varēs redzēt tikai klātienē?
, 2020-06-29 23:42, pirms 4 gadiem
12.julija uztaisiet arī lūdzu rakstu par cīņu iznākumiem, tiem kuri netika klātienē skatīties. Parasti nekur nevar atrast ne cīņu rezultātus, kur nu vēl video.
, 2020-07-13 11:43, pirms 4 gadiem
kas notika ar šo turnīru? vispār notika? kur rezultāti?
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).