Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Maculevičs zaudē sīvā cīņā, Latvijai čempionāts beidzies

Šodien pasaules jauniešu čempionātā boksā Latvijas bokseris Ņikita Maculevičs svara kategorijā virs 91 kilograma pirmajā kārtā spraigā cīņā ar 0:2 piekāpās kubietim Junielam Saulam Kastro Čavezam, līdz ar to mūsu valsts pārstāvjiem čempionāts ir noslēdzies.

Pēc pirmā raunda Maculevičs zaudēja ar 0:1, bet otrajā pretinieks savu pārsvaru dubultoja. Diemžēl trešajā raundā Latvijas pārstāvim, lai kā viņš centās, neizdevās atspēlēties un nācās atzīt zaudējumu ar 0:2.

Līdz ar to čempionāts mūsu bokseriem ir noslēdzies. Svara kategorijā līdz 60 kilogramiem startējušais Eduards Gutmans, kurš aizkļuva līdz astotdaļfinālam, taču tur ar 3:8 atzina Āzijas jauniešu čempiona, indieša Krišana Vikasa pārākumu. Taisnības labad jāpiebilst, ka Gutmans tika minēts kā viens no medaļu pretendentiem, taču šo statusu nespēja attaisnot. Gutmans, tāpat kā Maculevičs, sacensību noslēgumā ierindojās 9. vietā.

Raimonds Sniedze (līdz 64kg) un Ņikita Versockis (līdz 69kg) spēja aizkļūt līdz otrai sacensību kārtai, bet Romāns Belousovs (līdz 57kg) sacensības beidza jau pēc pirmās cīņas.

Izmantotie resursi:
aiba.org


, 2010-04-30 01:44, pirms 14 gadiem
ir kāda saistība ar valmieras peldētāju Maculēviču?
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).