Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Usika menedžeris: "Briedis bija ļoti tuvu uzvarai"

Usika menedžeris: "Briedis bija ļoti tuvu uzvarai"
Mairis Briedis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Es, un ne tikai es, visi ieraudzīja, ka Aleksandram ir tērauda izturība. Viņš ir vīrs ar metāla...nerviem. Mēs ejam tālāk. Mums vajadzīgas vēl divas jostas," pēc uzvaras pār Mairi Briedi teica Usika menedžeris, promouteru kompānijas "K2 Promotions Ukraine" ģenerāldirektors Aleksandrs Krasjuks.

"Man ir neticamas emocijas pēc redzētā. Jāatzīst, ka tiesnešu lēmums par cīnītāju spēku samēru bija ļoti līdzīgs. Patiesībā, līdzīgāks, nekā jebkurš spētu iedomāties. Ja viens no tiesnešiem neatzītu Usika uzvaru pēdējā raundā, kurā viņš, manuprāt, uzvarēja, taču pārējie divi tiesneši par labāko nosauca Briedi.

Ja minētais tiesnesis pēdējā raundā nebalsotu par Usiku, vairākumā lēmumu būtu neizšķirts (realitātē tiesnešu balsojums pēc punktiem bija 114-114, 115-113, 115-113 – Sportacentrs.com). Tā kā ir neizšķirts, jāskatās, kā lēmis ceturtais tiesnesis. Viņam arī neizšķirts. Un, ja ceturtajam tiesnesim ir neizšķirts, par uzvarētāju kļūst tas, kurš uzvarējis 12. raundā. Briedis uzvarēja ar 2-1."

Cīņu tiesāja četri Ziemeļamerikas tiesneši ar leģendāro amerikāni Keniju Beilesu (Kenny Bayless) priekšgalā.

Sergejs Vatamaņuks, Aleksandra Usika treneris

“Runājot par cīņā pieļautajām kļūdām – kas izdevās, kas nē – tās analizēsim vēlāk. Mierīgā gaisotnē noskatīsimies cīņu un pieņemsim lēmumus. Man nebija šaubu, ka Saša uzvarējis. Manuprāt, viņš uzvarēja vairāk raundu.

Mēs sacenšamies turnīrā. Pusfināls pagājis, tālāk – fināls. Tikai pēc fināla varēsim runāt par tālākajiem plāniem. Gaidīsim uzvarētāju Murata Gasijeva un Juniera Dortikosa cīņā un tikai pēc tam izlemsim par rīcības plānu.

Briedis ir pasaules čempions. Nevar tāpat vienkārši kļūt par čempionu. Tāds cilvēks “apriori” ir nopietns pretinieks. Pirms cīņas ļaudis runāja, ka nosacīti tiekas pasaules ranga pirmais un otrais numurs. Saša ir pirmais, Mairis – otrais. Ja apskatās statistiku, var teikt, ka redzējām neoficiālo finālu smagajā svarā.”

Video: Usika tikšanās ar žurnālistiem Borispoles lidostā Kijevā

Aleksejs Andronovs, krievu komentētājs

“Uzrez pēc cīņas varēju blakus sēdošajiem kolēģiem paziņot rezultātu, kādu sarēķinās tiesneši. Man sanāca 115-113. Piekrītu Sašas vērtējumam – tas bija izcils bokss, izcils vakars. Tikai ar vienu precizējumu – cīņa bija tuvāka amatieru, nekā profesionālajam boksam. Profesionāļi, kā likums, sit stiprāk un nodara daudz lielāku kaitējumu.

Domāju, ka Usikam pirms fināla būs ļoti nopietni jāstrādā, ja par viņa pretinieku kļūs Gasijevs. Viņš ir bokseris ar pavisam citu sitiena spēku. Tur var nebūt 12 raundu.

Mani nedaudz samulsināja cīņas sākums, jo uzskatīju Usiku par izteiktu favorītu. Jāuzslavē Briedi – viņš ļoti labi sagatavojās, labi sāka cīņu: nostājās ringa centrā, piespieda Sašu atkāpties. Pateicoties tam, viņš uzvarēja vairākus raundus.

Vēlāk ringa stūrī notika analīze, vai arī Usiks pierada pie zāles, atmosfēras un Brieža darbībām. Sāka domāt, ko darīt. Ļoti reti gadās tā, ka pēc astoņiem raundiem ir absolūts neizšķirts.”

Aļina Šaterņikova, pasaules eksčempione, Ukrainas profesionālā boksa līgas viceprezidente

“Ļoti laba cīņa, katrā raundā izšķīrās viss. Mairis Briedis mani pārsteidza. Domāju, ka viņš būs labs, taču viņš izrādījās ļoti labs. Sākumā viņš izteikti apsteidza Usiku, kurš kavējās savās darbībās.

Pirms fināla Aleksandram jākļūst labākam, neatklāt pretiniekam visu par uzbrukumu un uzlabot sniegumu aizsardzībā. Pirmie raundi Usikam neizdevās, viņam vajadzēja pierast pie pretinieka. Skatījos Brieža acīs – tajās bija pilnīga koncentrēšanās, pārliecība par sevi. Domāju, ka ar tādu pretinieku Usiks vēl nebija ticies. Huks, protams, bija daudz vājāks.

Vai Usiku var nokautēt? Domāju, ka nē, taču jācenšas izdomāt jaunas lietas, pārveidot jau izveidotu bokseri. Labākās īpašības jāattīsta līdz pilnībai. Cīņa parādīja, pie kā un cik daudz jāpiestrādā, lai uzvarētu Pasaules boksa supersēriju.”

Izmantotie resursi:
Промоутер Усика: "Мы идем дальше. Нам...
Ватаманюк: «Бриедис - априори был непростым...
Российский комментатор: "Усику нужно будет...
Шатерникова: Бой с Бриедисом показал, над чем...


, 2018-01-29 13:43, pirms 6 gadiem
Krievijas speciālistam, protams, ir sava programma. "Profesionāļi, kā likums, sit stiprāk un nodara daudz lielāku kaitējumu." Kā Durodola un Dortikoss Kudrjašovam? Gan jau Gasijevs arī dabūs profesionāla boksa garšu. Vispirms viens dakteris (Dortikoss), pēc tam vairāki citi dakteri...
, 2018-01-29 13:44, pirms 6 gadiem
Andronovs nav riktīgs. Amatieru bokss??? Divi labākie planētas bokseri savā svarā amatieri??? Kaut ko sapīpējies
, 2018-01-29 13:52, pirms 6 gadiem
Super cīņa.
, 2018-01-29 13:58, pirms 6 gadiem
nu nē, tā nevar būt. Sporta centra komentētāji taču rakstīja, ka vienos vārtos Usiks uzvarējis
, 2018-01-29 13:59, pirms 6 gadiem
Finklijs15 rakstīja: Andronovs nav riktīgs. Amatieru bokss??? Divi labākie planētas bokseri savā svarā amatieri??? Kaut ko sapīpējies
Bet ko tu gribi? Krievs paliek krievs. Nozombēts ar viedokli,ka visi ir slikti izņemot viņi.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
, 2018-01-29 14:03, pirms 6 gadiem
Jo vairāk krievi to Gassievu slavē, jo vairāk man gribās, lai Yunier Dorticos viņu nakautē.

Cīņa bija ļoti līdzīga, par matu tiesu Usyks bija labāks. Mazliet, mazliet Mairim pietrūka, bet viņa popularitāte tikai izauga pēc šīs cīņas.

Pārējie, kas saka, ka cīņa nebija līdzīga ir sportacentra troļļi vai cilvēkiem jāiet pie acu ārsta...vai arī psihologa. Te daudziem tādu vajag.
, 2018-01-29 14:06, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ko nozīmē -bija tuvu uzvarai?
Es tik pat labi varu apgalvot, ka biju tuvu seksam ar Klaudiju Šīferi, jo stāvēju rokas stiepiena attālumā no viņas.

P.S. Un ja kas, tad nekur,izņemot virsrakstu, nekur neparādās teikums-"Briedis bija ļoti tuvu uzvarai". SC autora improvizācija ar skaļu virsrakstu.
Tev ar galvu viss kārtībā ? 114:114 ; 115:113 ; 115:113 - Ja tas neskaitās TUVU, tad kas pie velna skaitās ??????????
, 2018-01-29 14:08, pirms 6 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Jo vairāk krievi to Gassievu slavē, jo vairāk man gribās, lai Yunier Dorticos viņu nakautē.


Cīņa bija ļoti līdzīga, par matu tiesu Usyks bija labāks. Mazliet, mazliet Mairim pietrūka, bet viņa popularitāte tikai izauga pēc šīs cīņas.

Pārējie, kas saka, ka cīņa nebija līdzīga ir sportacentra troļļi vai cilvēkiem jāiet pie acu ārsta...vai arī psihologa. Te daudziem tādu vajag.
Nomierinies!
Nav svarīgi kā zaudēja, bet gan ka zaudēja. Tas Briedim (arī līdzjutējiem) neko nedod, ka ''gandrīz uzvarēja'', ļoti labi cīnijās utt.. Viss! Usiks uzmeta Brieža čempiona jostu uz pleca un aizgāja.
Cīņa pagājusi, un abiem bokseriem jāiet tālāk. Vienam jādomā par Supersērijas finālu, bet otram, kā atkal cīnīties par uzvarām.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
, 2018-01-29 14:13, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nomierinies!
Nav svarīgi kā zaudēja, bet gan ka zaudēja. Tas Briedim (arī līdzjutējiem) neko nedod, ka ''gandrīz uzvarēja'', ļoti labi cīnijās utt.. Viss! Usiks uzmeta Brieža čempiona jostu uz pleca un aizgāja.
Cīņa pagājusi, un abiem bokseriem jāiet tālāk. Vienam jādomā par Supersērijas finālu, bet otram, kā atkal cīnīties par uzvarām.
Protams, ka tas neko nedod, Usyks uzvarēja, bet tagad propagandēt, ka Usyks samizoja Briedi bez problēmām ir kaut kas prātam neaptverams. Profesionāļu tiesnešu punktu skaits pats par sevi liecina, ka tikās divi ļoti spēcīgi sportisti, un Usyks bija mazliet labāks. Tas arī viss.
, 2018-01-29 14:34, pirms 6 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Protams, ka tas neko nedod, Usyks uzvarēja, bet tagad propagandēt, ka Usyks samizoja Briedi bez problēmām ir kaut kas prātam neaptverams. Profesionāļu tiesnešu punktu skaits pats par sevi liecina, ka tikās divi ļoti spēcīgi sportisti, un Usyks bija mazliet labāks. Tas arī viss.
Tev baigi interesē ko citi saka, vai arī tomēr svarīgākais ir ko Tu pats redzēji un domā par to visu?
Zinot cik dažādi ir cilvēki, cik dažādi tie skatās uz notikumiem, velti ir cerēt, ka visi tagad domās kā domā Tu.
, 2018-01-29 14:48, pirms 6 gadiem
Namejs ar kārtīgiem zvēlieniem turpina sist nost rozā brilles no mūsu acīm. Ļoti pareizi.
Slēpts komentārs: cobham
, 2018-01-29 15:13, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Dārgie tautieši, šajā cīņā pārliecinoši Briedis zaudēja, to varēja redzēt katrs skatītājs. Un mums ir jābūt laimīgiem, ka Briedi nenokautēja. Visi eksperti vnk ļoti laipni un mēģina palielīt Briedi, bet šoreiz treneru korpuss nostrādāja ļoti slikti-kāds var pateikt, kāpēc Briedis jau sākot no 4.raunda vilka dzīvību? Kur ir izturība?
12 raundā Briedis bija labāks. Vnk vajadzēja iet uz pilnu banku, nevis taupīties uz beigām.
, 2018-01-29 15:17, pirms 6 gadiem
Man laikam vienīgajam liekas,ka briedis nezaudēja?Tur bija ni4!!!Bet varbūt tas tā bija domāts,lai būtu revanš?bokss vine liela naudas slaukšana!!!
, 2018-01-29 15:20, pirms 6 gadiem
kautkādi pamuļķi...sevišķi Liepājas Namejs
jā un tas Briedim dod daudz ko..ka viņš līdzvērtīgā cīņā zaudēja, nevis bez variantiem..
tas turmākajā karjerā daudz palīdzēs..ja viņš vienos vārtos būtu zaudējis, tad nevienam viņš vairs boksa pasaulē nešķistu intreresants.. bet tagad var droši rāpties atpakaļ tronī..
, 2018-01-29 15:23, pirms 6 gadiem
Gasijevs Usiku nokautēs. Tas ir no citas līgas. Ļoti spēcīgs sitiens. Usiks tikai vicinās, kā bāba striptīzklubā.
, 2018-01-29 15:26, pirms 6 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Jo vairāk krievi to Gassievu slavē, jo vairāk man gribās, lai Yunier Dorticos viņu nakautē.


Cīņa bija ļoti līdzīga, par matu tiesu Usyks bija labāks. Mazliet, mazliet Mairim pietrūka, bet viņa popularitāte tikai izauga pēc šīs cīņas.

Pārējie, kas saka, ka cīņa nebija līdzīga ir sportacentra troļļi vai cilvēkiem jāiet pie acu ārsta...vai arī psihologa. Te daudziem tādu vajag.
Nekas tur nebija līdzīgs, apmēram 3-4 roundu, un tad Usiks parādīja dominanci. Nevajag pļūtīt te beztolkā, par troļiem utt.
, 2018-01-29 15:28, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Dārgie tautieši, šajā cīņā pārliecinoši Briedis zaudēja, to varēja redzēt katrs skatītājs. Un mums ir jābūt laimīgiem, ka Briedi nenokautēja. Visi eksperti vnk ļoti laipni un mēģina palielīt Briedi, bet šoreiz treneru korpuss nostrādāja ļoti slikti-kāds var pateikt, kāpēc Briedis jau sākot no 4.raunda vilka dzīvību? Kur ir izturība?
Jā, tiesneši arī speciāli atdeva roundus Briedim, jo mēģināja palielīt to.
, 2018-01-29 15:28, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tev baigi interesē ko citi saka, vai arī tomēr svarīgākais ir ko Tu pats redzēji un domā par to visu?
Zinot cik dažādi ir cilvēki, cik dažādi tie skatās uz notikumiem, velti ir cerēt, ka visi tagad domās kā domā Tu.
Nav jēga tam nejēgam atbildēt, tipisks safanojies par Briedi nekad neredzēs kā Usiks bija pārāks gandrīz lielāko daļu raundu.
Būtu piemēram USiks viņu nokdaunā iedzinis, šams arī teiktu bija līdzīgi.
, 2018-01-29 15:30, pirms 6 gadiem
Namejam kāds iem*zis galvā, kā var būt tik neaptēsts un nesaprast, ko viņam saka? Raksts nav par to, kurš vinnēja (tas tā kā skaidrs, ja neesi zābaks), bet gan par to, cik līdzīga bija cīņa, nevis, kā daudzi izsakās komentāros, ka Usiks pārliecinoši uzvarēja. Ka mainoties viena tiesneša novērtējumam par 12. raundu (kas nebūtu nekas absurds, vai netaisnīgs), varēja mainīties cīņas uzvarētājs. Par to ir runa un viss.
, 2018-01-29 15:30, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: Nekas tur nebija līdzīgs, apmēram 3-4 roundu, un tad Usiks parādīja dominanci. Nevajag pļūtīt te beztolkā, par troļiem utt.
Paņēma 3-4 roundus, tad kā tiesneši varēja iedot ...- 114:114 ; 115:113 ; 115:113 ????
Sanāk sportacentra komentātori ir labāki boksa eksperti nekā tiesneši? Jo, ja būtu dominance, tad rezultāts nekad nevarētu būt tāds. Dominance būtu 120:108. Bet, šaubos, vai tu vispār zini kā skaita punktus.

P.S. Tieši tā, Būba. Lielai daļai te ar uztveri problēmas...
, 2018-01-29 15:41, pirms 6 gadiem
Zinot Zauerlandu, 1, 2 vai 3 vēl labāk aizvadīti raundi visticamāk Mairim neko nedotu, tāpat ar ļoti, ļoti minimālu pārsvaru pēc punktiem uzvarētu Usiks. Zauerlanda kungs zina dolāra vērtību un zina, kam pret ko jāboksē, lai tie baksi labāk ripotu. (Es nekādā gadījumā neapstrīdu Usika uzvaru, viņš tiešam bija nedaudz labāks)
Vistuvāk uzvarai Mairis bija, šķiet 10. raundā, kad Usiks izlaida smagus 2 sitienus (labo aperkotu un kreiso pāri rokai). Būtu Mairis šajos sitienos ''ielicies'' par 10-20% vairāk, Usiks saktu peldēt.
Par Zauerlanda kungu gan nebrīnieties- Bolotņika zaudējums bija tikai ziediņi- šā kunga paspārnē ir notiesātas daudz pārliecinošākas uzvaras. Šeit viņš ir pārņēmis iemaņas no sava tēva Vilfrīda Zauerlanda. Atceros, kā Kalle skrēja virsū tiesnesim, kurš apturēja cīņu, jo Zauerlanda paspārnē esošais bokseris pārliecinoši zaudēja un nespēja sevi vairs aizstāvēt. Kalle izleca ringā un skrēja virsū tiesnesim, norādot, ka šis neesot pamanījis kaut kādu sitienu zem jostas vietas. 5-10 gadus atpakaļ Vācijā Zauerlandu midzenī notiekošajam bija visai mazs sakars ar boksu, vēl vairāk- tas boksu degradēja. Es brīnos, ka tagad viņš uzstājas, kā superorganizators. Boksa pasaulei ir īsa atmiņa.
, 2018-01-29 15:44, pirms 6 gadiem
Būba rakstīja: Namejam kāds iem*zis galvā, kā var būt tik neaptēsts un nesaprast, ko viņam saka? Raksts nav par to, kurš vinnēja (tas tā kā skaidrs, ja neesi zābaks), bet gan par to, cik līdzīga bija cīņa, nevis, kā daudzi izsakās komentāros, ka Usiks pārliecinoši uzvarēja. Ka mainoties viena tiesneša novērtējumam par 12. raundu (kas nebūtu nekas absurds, vai netaisnīgs), varēja mainīties cīņas uzvarētājs. Par to ir runa un viss.
Vari kaut 100 reizes uzrakstīt varēja, ja būtu utt,. bet tas neko nemaina. Tu,protams, vari mēģināt atslābināt savu šobrīd pietirsto iedomu (fantāziju) pasauli ar dažādiem mēģinājumiem attaisnot Brieža zaudējumu, kaut gan biji safanojies par viņa iespējamo uzvaru, bet tas nemaina skarbo lietu būtību.
, 2018-01-29 15:51, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vari kaut 100 reizes uzrakstīt varēja, ja būtu utt,. bet tas neko nemaina. Tu,protams, vari mēģināt atslābināt savu šobrīd pietirsto iedomu (fantāziju) pasauli ar dažādiem mēģinājumiem attaisnot Brieža zaudējumu, kaut gan biji safanojies par viņa iespējamo uzvaru, bet tas nemaina skarbo lietu būtību.
Tu turpini malt to pašu un atkal par pavisam citu tēmu. Es nesaprotu, Tu esi stulbs, vai izliecies?
Neviens taču nesaka, ka Briedis de facto uzvarēja, bet ir gana liels skaits cilvēku, kas saka, ka zaudēja stabili, pārliecinoši, bez variantiem. Gan veselais saprāts, gan šajā rakstā minētais apgāž šādu apgalvojumus un viss. Vai tik daudz tavas smadzenes saprot, vai tev prost darbā/bezdarbā nav ko darīt un speciāli kaitini cilvēkus?
, 2018-01-29 15:51, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vari kaut 100 reizes uzrakstīt varēja, ja būtu utt,. bet tas neko nemaina. Tu,protams, vari mēģināt atslābināt savu šobrīd pietirsto iedomu (fantāziju) pasauli ar dažādiem mēģinājumiem attaisnot Brieža zaudējumu, kaut gan biji safanojies par viņa iespējamo uzvaru, bet tas nemaina skarbo lietu būtību.
Tu nemāki lasīt, vai esi vienkārši stulbs? Būba tikai norādīja to, ka cīņa bija līdzīga un arī atzina, ka Usyks bija labāks.
Kāds te sakars ar "attaisnot Brieža zaudējumu" ?
Sitieni statistika arī liecina, ka cīņa bija līdzvērtīga -
Usyk 216
Briedis 195

Un nē, es NEATTAISNOJU zaudējumu, es vienkārši norādu to, ka cīņa bija līdzvērtīga un viss. Savādāk, ja nepateikšu 3x, tad nesapratīs.

Kur var tur saskatīt dominanci? ...Izskaidrojumu var meklēt tvaika ielā.
, 2018-01-29 16:00, pirms 6 gadiem
Ceru, ka Gasijevs gulēs uz dēļiem 4. raundā!!!!!
, 2018-01-29 16:04, pirms 6 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Tu nemāki lasīt, vai esi vienkārši stulbs? Būba tikai norādīja to, ka cīņa bija līdzīga un arī atzina, ka Usyks bija labāks.
Kāds te sakars ar "attaisnot Brieža zaudējumu" ?
Sitieni statistika arī liecina, ka cīņa bija līdzvērtīga -
Usyk 216
Briedis 195

Un nē, es NEATTAISNOJU zaudējumu, es vienkārši norādu to, ka cīņa bija līdzvērtīga un viss. Savādāk, ja nepateikšu 3x, tad nesapratīs.

Kur var tur saskatīt dominanci? ...Izskaidrojumu var meklēt tvaika ielā.
Laikam nepazīsti Nameju! Eksperts visās jomās un korišs visiem!
Viņa acīs tu neko nesaproti un tikai viņam būs taisnība
1. Namejam vienmēr taisnība
2. Namejam nav taisnība, tad skaties punktu nr1
, 2018-01-29 16:16, pirms 6 gadiem
M8archa rakstīja: Ceru, ka Gasijevs gulēs uz dēļiem 4. raundā!!!!!
Turpini sapņot ka tā būs, tāpat kā sapņoji ka Briedis nokautēs Usiku
, 2018-01-29 16:19, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: Turpini sapņot ka tā būs, tāpat kā sapņoji ka Briedis nokautēs Usiku
Nekur tā neesmu teicis, bet Gasijevu gan Briedis kādā 10 raunda TKO paņemtu vēsi. 0 problēmu.
, 2018-01-29 16:22, pirms 6 gadiem
Būba rakstīja: Tu turpini malt to pašu un atkal par pavisam citu tēmu. Es nesaprotu, Tu esi stulbs, vai izliecies?
Neviens taču nesaka, ka Briedis de facto uzvarēja, bet ir gana liels skaits cilvēku, kas saka, ka zaudēja stabili, pārliecinoši, bez variantiem. Gan veselais saprāts, gan šajā rakstā minētais apgāž šādu apgalvojumus un viss. Vai tik daudz tavas smadzenes saprot, vai tev prost darbā/bezdarbā nav ko darīt un speciāli kaitini cilvēkus?
Es arī saku, ka Briedis zaudēja bez variantiem, jo ļoti labi bija redzams, kāds pauzēs starp raundiem izskatījās Usiks, un kāds izskatījās Briedis. Tas vislabāk parādīja kādā kondīcijā bija katrs bokseris. Usiks pēdējos raundus aizvadīja ļoti racionāli, vai latviskāk sakot, bez jebkāda riska kaut ko sačakarēt pats sev, no aizsardzības, jo ļoti labi apzinājās, ka 6 iepriekšējos raundus viņš bija uzvarējis. Briedis pēdējos divos raundos izlikās uz visiem 100%, bet Usiks nepieciešamības gadījumā vel varēja krietni pielikt.
P.S. Un, ja kas, tad uzreiz pēc pēdējā gonga Brieža asistenti pateica, ka viņš ir zaudējis, un tas tikai apliecina to, ka viņi paši saprata, ka tas bija finišs Supersērijā. Visas pieklājības frāzes pēc cīņas ir un paliek pieklājības frāzes.
, 2018-01-29 16:23, pirms 6 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Tu nemāki lasīt, vai esi vienkārši stulbs? Būba tikai norādīja to, ka cīņa bija līdzīga un arī atzina, ka Usyks bija labāks.
Kāds te sakars ar "attaisnot Brieža zaudējumu" ?
Sitieni statistika arī liecina, ka cīņa bija līdzvērtīga -
Usyk 216
Briedis 195

Un nē, es NEATTAISNOJU zaudējumu, es vienkārši norādu to, ka cīņa bija līdzvērtīga un viss. Savādāk, ja nepateikšu 3x, tad nesapratīs.

Kur var tur saskatīt dominanci? ...Izskaidrojumu var meklēt tvaika ielā.
Tu zini ko boksā nozīmē vesels 21 sitiens?
Laikam jau nē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-29 16:31, pirms 6 gadiem
yahooo rakstīja: Protams, ka ir starpība

120-108 vai 106 nozīmētu, ka Mairis ir pilnīgs anderdogs, bet 114:114 ; 115:113 ; 115:113 ir mazākais iespējamais pārsvars vispār.

Bet Tu nameiz, ar Tevi ir pilnīgā pakaļā
Jā, un tagad Briedis kopā ar Usiku, un otrā 1/2. fināla pāra uzvarētāju trijatā vienlaicīgi cīnīsies finālā. Būs kaut kas unikāls-bokss trijatā.
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).